Patii26
Fanka BB :)
Ja Ci niestety nie pomogę, bo jak na razie nie mam wgl problemów ze spaniem. Wiadomo, wstaje na siku co 1,5-2 godziny, co jest męczące, ale jak się kładę to od razu zasypiam. Syndtom niespokojnych nóg, oj tak miałam kilka razy i jest to mega ale to mega nieprzyjemne i uciążliwe, wręcz wkurzające... I wtedy posmarowałam sobie na sprobowanie weganskim kremem-żelem kojącym " na ociężale nogi". I powiem Wam, że rewelacja, na początku mega chłodziło nogi a potem ulga totalna, jak ręką odciął Ten żel mam z Bielendy Vege Mama dla kobiet w ciąży i po porodzie. Warto spróbowaćDziewczyny może macie jakieś sprawdzone sposoby na sen? Ja już od dobrych 3 tygodni nie mogę spać, czuję się zmęczona i śpiąca, ale zasnąć nie mogę. Mam nazywam to syndrom niespokojnych nóg, czuję jakieś nerwy jak po mnie "chodzą", poty mnie zlewają i tak kręcę się nawet do 2 w nocy i dopiero zasypiam takim płytkim snem. Jakąś masakra do tego częste bieganie do toalety. Jestem mega zmęczona, dajcie jakieś swoje sprawdzone metody.
Ostatnia edycja: