Nadja_n
Fanka BB :)
Dzięki bo człowiek już nie wie czy dobrze ze mało czy że dużo przybralważne że lekarz na moją wage nic a na małej że prawidłowa.Hej A ja dziś jestem 30tc + 5 hehe, więc jesteśmy na tym samym etapie Ja miałam wizytę u gin tydzień temu, to mała jak na 29+4 ważyła 1554 gram, także teraz waży pewnie podobnie do Twojej I nie martw się, że przytyłaś tylko 5 kg. Ja w 1 trymestrze schudłam 6kg i aktualnie jestem na plusie tylko 3kg Te 3 kg dopiero zaczęły przybierać pod koniec 2 semestru. Także niektóre kobiety tak mają, że tylko przybierają zaledwie 5-7 kg a po porodzie już są na zero. U mnie pewnie będzie odwrotnie. Przybiore pewnie jeszcze 3 kg, więc wyjdę na zero. A jak urodzę to i tak będę na minusie niż przed ciąża I to mi pasuje
Śmiesznie bo ja 1 ciąża 15lat temu i przytylam 12kg a teraz zapowiada się mniej. No ale zobaczymy.
W sumie mnie to pasuje tylko czy to zdrowe, jem normalnie, mam apetyt, tylko ta cukrzyca ciążowa więc nie jem słodyczy chociaż trochę sobie pozwalam, bo cukry lepsze na czczo o tych wyjściowych w 24tc.