reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
To mnie uspokoiłaś, zastanawiam się nad tym detektorem tętna, a jakiej firmy polecacie?
Czytałam na grupie na FB, że Angel sound jest dobry.

Ja jestem załamana. W posiewie moczu wyszła mi bakteria Klebsiella pneumoniae. Dzwonilam do gin mam brać symural a jak nie przejdzie to mam się z nią w następnym tygodniu zobaczyć. Boję się że się to zagrozi dziecku. Czytałam że jest niebezpieczna 😭
Tak jak dziewczyny pisały, a propos mojego acardu, ginekolog wie co robi. A jeśli chcesz mieć większą pewność, skonsultuj się z innym ginem.

mnie denerwuja w pracy, jak bede miec wizyte u lekarza nastepna i bedzie chciala dac l4 to teraz nie bede protestowac. Pracuje przy kompie i prawnie jest co 50 minut 10 minut przerwy... Dzisiaj musialam wyjsc na badanie a wspolpracownik pytanie jak ja to odrobie, czy bede zostawac dluzej.. to ja mu na to ze wychodze do lekarza i nie musze odrabiac,.. to on mi odpowiedzial ze moge na to wyjscie wykorzystac swoja dodatkowa przerwe zeby robota byla zrobiona

mnie denerwuja w pracy, jak bede miec wizyte u lekarza nastepna i bedzie chciala dac l4 to teraz nie bede protestowac. Pracuje przy kompie i prawnie jest co 50 minut 10 minut przerwy... Dzisiaj musialam wyjsc na badanie a wspolpracownik pytanie jak ja to odrobie, czy bede zostawac dluzej.. to ja mu na to ze wychodze do lekarza i nie musze odrabiac,.. to on mi odpowiedzial ze moge na to wyjscie wykorzystac swoja dodatkowa przerwe zeby robota byla zrobiona
W ogóle się nie zastanawiaj. Ja mam podobną sytuację, ciężko ustawić dzień żeby w spokoju zjeść obiad czy pójść do toalety... Dbaj o siebie i dzieciątko! Bierz lektury w dłoń, bo jak dzidzia się urodzi to już nie będzie na to czasu. Będziemy pisać na forum raz w miesiącu, że żyjemy 😃

Witajcie.

U nas piękna pogoda dzisiaj. Mam nadzieje ze będzie piękny dzień bo z nerwów już wysiadam powoli. Jeszcze 3.5 godziny. Powiesiłam prawnie, odkurzyłam, wyprasowałam, teraz gotuje zupę I oby zleciało. W planach mam jeszcze kosić ale to po powrocie chyba.
Ja następna wizytę mam 23 września. Czyli po 4 tygodniach od poprzedniej.

Miłego dnia dla Wszystkich [emoji847][emoji847][emoji847]
O wizytujemy w tym samym czasie ;) o której masz??
Dzień dobry . Ja zaczynam dziś 12tydzien i objawy pomału mi ustępują [emoji4] za 30 min mam wizytę i zaczynam się stresować [emoji847]
Daj znać po ;)

W ogóle się nie zastanawiaj. Ja mam podobną sytuację, ciężko ustawić dzień żeby w spokoju zjeść obiad czy pójść do toalety... Dbaj o siebie i dzieciątko! Bierz lektury w dłoń, bo jak dzidzia się urodzi to już nie będzie na to czasu. Będziemy pisać na forum raz w miesiącu, że żyjemy 😃
Dokładnie będziesz miała badania wizyty u lekarza a po co masz takich tekstów słuchać i się denerwować. To dla dzidzi nie jest dobre

Mamusie ;) Mialam dzis robione badania glukoze w moczu . Jedna pozycja ” ketony w moczu ” ma wartosc <15ml podczas gdy obok widelki sa <5 ml Mam sie martwic ?? lekarz w Pon dopiero :(

Dokładnie będziesz miała badania wizyty u lekarza a po co masz takich tekstów słuchać i się denerwować. To dla dzidzi nie jest dobre

Dokladnie juz nie wspomne, jak moja szefowa zareagowala na moje wychodzenia na badania - od kazdego lekarza mam zabierac kartke z potwierdzeniem ze badanie sie odbylo. Ciekawe jak to zrobie przy morfologii albo w przyszlym tygodniu jak mam lekarza jednego na 10 a drugiego na 12... Dodatkowo pytala sie na kiedy porod to zacznie kogos szukac- mysli ze do samego porodu bede pracowala... Myslalam ze docenia to, ze chce im jeszcze pomoc troche na ile mam sily, bo moglabym pierdziec w czapke i isc na 100% platne l4... a oni jeszcze robia pod gore i chca wycisnac mnie jak cytryne

reklama
Do góry