reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

O jak tam Kochana??
Dziękuje, wszystko w porządku 😊 jaka ulga. Krew pobrana teraz czekać na wyniki tylko ale jestem dobrej myśli. Skoro tyle przetrwało to te straty to był przypadek - tak sobie mówię. Mam dwoje zdrowych dzieci! Wiec to tez musi być!

Załączniki

• 8F3C78D8-6FF7-4DAA-82D3-B41154728411.jpeg
    8F3C78D8-6FF7-4DAA-82D3-B41154728411.jpeg
    611 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Mam o 13.30 tzn w Polsce będzie 14.30. A Ty? [emoji6]
15 :)
Ja się dziś lepiej czuję, ale zaczynam odczuwać brzuch :) najwygodniej mi w dresach i piżamkach
Ja jeszcze wchodzę w jeansy ogólnie nie lubię leginsow ale na te kilka miesięcy będę musiała polubic
Hmm dziekuje ;)

A tak sie zastawnawiam ... od ktorego tc lekarze robia usg przez brzuch a nie dopochwowo. :/ Mam lekarza w Pon i nie wiem na co sie teraz nastawiac :)
U nas jak jest ok.to.juz na 2 wizycie robi przez brzuch

Tak u swojego. Wiem że on jakieś tam dokumenty co tam wydrukuje to ma w mojej karcie, co ładniejsze zdjęcia to też zachowuje sobie. Tak się zdziwiłam że tak naprawdę to w domu nic nie mam oprócz zdjęć, a inne dziewczyny z tego co piszą dostają cały opis.
Ja tez dostaje tylko zdjęcie u niewielki opis a tak to wszystko mi lekarka mówi i tyle

A co do wyników pappa u mnie stres tez jest. W sumie mogłam go nie robić bo i tak nic nie zmieni. Ale żeby nie stresować się bardziej to ich nie odbieram poczekam na 25.09 przed wizytą odbiorę

A co do wyników pappa u mnie stres tez jest. W sumie mogłam go nie robić bo i tak nic nie zmieni. Ale żeby nie stresować się bardziej to ich nie odbieram poczekam na 25.09 przed wizytą odbiorę
I masz rację. Ja sobie obiecałam że poczekam przynajmniej na opracowane wyniki, te z wykresami i w ogóle, a na te "suche" nie spojrzę. No ale nie wytrzymała spojrzałam i białko pappa o wieeele za niskie jak na ten tydzień ciąży a wolne bhcg za wysokie. No ale narazie się jeszcze nie przejmuje, w usg wszystko było ok, poczekam na te opracowane wyniki i na omówienie ich z lekarzem.

O nie, dotarły mi wyniki pappa ale boję się otworzyć 🤦‍♀️ nie wiem czy to już będą te skorelowane z usg przez lekarza czy nie. Chociaż powiedzieli że jeżeli będą jakieś nieprawidłowości to po odbiór będą prosić osobiście 🤔 sama nie wiem co myśleć Ale nie spodziewałam się ich tak szybko dlatego jestem zestresowana 😂

O nie, dotarły mi wyniki pappa ale boję się otworzyć 🤦‍♀️ nie wiem czy to już będą te skorelowane z usg przez lekarza czy nie. Chociaż powiedzieli że jeżeli będą jakieś nieprawidłowości to po odbiór będą prosić osobiście 🤔 sama nie wiem co myśleć Ale nie spodziewałam się ich tak szybko dlatego jestem zestresowana 😂
Ja po 1 dniu dostałam suche wyniki a po 4 już skomentowane i przeliczone

reklama
Do góry