reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

O jak tam Kochana??
Dziękuje, wszystko w porządku 😊 jaka ulga. Krew pobrana teraz czekać na wyniki tylko ale jestem dobrej myśli. Skoro tyle przetrwało to te straty to był przypadek - tak sobie mówię. Mam dwoje zdrowych dzieci! Wiec to tez musi być!

Załączniki

• 8F3C78D8-6FF7-4DAA-82D3-B41154728411.jpeg
    8F3C78D8-6FF7-4DAA-82D3-B41154728411.jpeg
    611 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Mam o 13.30 tzn w Polsce będzie 14.30. A Ty? [emoji6]
15 :)
Ja się dziś lepiej czuję, ale zaczynam odczuwać brzuch :) najwygodniej mi w dresach i piżamkach
Ja jeszcze wchodzę w jeansy ogólnie nie lubię leginsow ale na te kilka miesięcy będę musiała polubic
Hmm dziekuje ;)

A tak sie zastawnawiam ... od ktorego tc lekarze robia usg przez brzuch a nie dopochwowo. :/ Mam lekarza w Pon i nie wiem na co sie teraz nastawiac :)
U nas jak jest ok.to.juz na 2 wizycie robi przez brzuch

Tak u swojego. Wiem że on jakieś tam dokumenty co tam wydrukuje to ma w mojej karcie, co ładniejsze zdjęcia to też zachowuje sobie. Tak się zdziwiłam że tak naprawdę to w domu nic nie mam oprócz zdjęć, a inne dziewczyny z tego co piszą dostają cały opis.
Ja tez dostaje tylko zdjęcie u niewielki opis a tak to wszystko mi lekarka mówi i tyle

A co do wyników pappa u mnie stres tez jest. W sumie mogłam go nie robić bo i tak nic nie zmieni. Ale żeby nie stresować się bardziej to ich nie odbieram poczekam na 25.09 przed wizytą odbiorę

A co do wyników pappa u mnie stres tez jest. W sumie mogłam go nie robić bo i tak nic nie zmieni. Ale żeby nie stresować się bardziej to ich nie odbieram poczekam na 25.09 przed wizytą odbiorę
I masz rację. Ja sobie obiecałam że poczekam przynajmniej na opracowane wyniki, te z wykresami i w ogóle, a na te "suche" nie spojrzę. No ale nie wytrzymała spojrzałam i białko pappa o wieeele za niskie jak na ten tydzień ciąży a wolne bhcg za wysokie. No ale narazie się jeszcze nie przejmuje, w usg wszystko było ok, poczekam na te opracowane wyniki i na omówienie ich z lekarzem.

O nie, dotarły mi wyniki pappa ale boję się otworzyć 🤦‍♀️ nie wiem czy to już będą te skorelowane z usg przez lekarza czy nie. Chociaż powiedzieli że jeżeli będą jakieś nieprawidłowości to po odbiór będą prosić osobiście 🤔 sama nie wiem co myśleć Ale nie spodziewałam się ich tak szybko dlatego jestem zestresowana 😂

O nie, dotarły mi wyniki pappa ale boję się otworzyć 🤦‍♀️ nie wiem czy to już będą te skorelowane z usg przez lekarza czy nie. Chociaż powiedzieli że jeżeli będą jakieś nieprawidłowości to po odbiór będą prosić osobiście 🤔 sama nie wiem co myśleć Ale nie spodziewałam się ich tak szybko dlatego jestem zestresowana 😂
Ja po 1 dniu dostałam suche wyniki a po 4 już skomentowane i przeliczone

reklama
Do góry