Jak tylko wyjdę będę pisała Odrazu co i jakPowodzenia. Najgorsze to czekanie. Daj znać od razu po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tylko wyjdę będę pisała Odrazu co i jakPowodzenia. Najgorsze to czekanie. Daj znać od razu po
Ja jeszcze muszę czekać pare dniJak tylko wyjdę będę pisała Odrazu co i jak
A to przezierność miałaś robiona jako prenatalne czy po prostu na USG? Właśnie nie wiem czy się dobrze zrozumiałam z lekarzem bo powiedziałam że chciałabym zrobić prenatalne USG i powiedział że zrobimy. I nie wiem czy po prostu zrobi mi zwykle badanie czy sprawdzi wszystko tak jak na prenatalnych kark, nos, itpWszystko dobrze, dzidzia ma prawie 5cm. Termin porodu wg usg i wg miesiączki taki sam. Dzidzia ssała kciuk. Jeszcze nie wiem czy dziewczynka czy chłopiec. Czekam na prenatalne 7.09. ale przezierność karkowa w normie.
Z minusów znów dostałam ten symural na pęcherz moczowy. I sama nie wiem brać nie brać.
Super ciesze się bardzoTermin koniec lutego 1 marzec jesteśmy zrldrowi ❤❤❤❤
Termin koniec lutego 1 marzec jesteśmy zrldrowi ❤❤❤❤
Super dziewczyny!Ja tez już po ale najpierw musiałam wrócić spokojnie do domku badania ok przepuchlina się wchłonęła USG 12 tydzień 4 dzień tak jak z okresu zrobiłam tez test pappa przy następnej wizycie będzie wynik