reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
u mnie podobnie, fajnie gdyby to syna nie wykluczało bo byśmy chcieli wreszcie chłopaka 😂
Hehe a co u mnie będzie? Skoro w pierwszej ciąży nudności i wymioty= córka w drugiej brak nudności i wymiotów= córka a teraz zero mdłości i wymiotów, męczyła mnie zgaga, która już odpuszcza i wogole nie czuję zmiany w piersiach🙈 trzecia córka? 😁

Hehe a co u mnie będzie? Skoro w pierwszej ciąży nudności i wymioty= córka w drugiej brak nudności i wymiotów= córka a teraz zero mdłości i wymiotów, męczyła mnie zgaga, która już odpuszcza i wogole nie czuję zmiany w piersiach🙈 trzecia córka? 😁
He he z synem zero wymiotów mdłości za to zaparcia i apetyt ogromny na kwaśne ostre żarcie i ze słodyczy snikersy i chipsy 10kg przybrałam z córką zero wymiotów mdłości za to parcie na krówki potrafiłam 2kg na raz zjeść i ciasto i 9kg złapałam a teraz jeść się chce cały czas ale zaparcia są no i na kwaśne mam parcie zobaczymy co będzie chociaż nie powiem synia mi się chce 😉

Też zauważyłam, że jakbym miała głowę nie swoją. Ciężko mi się skupić. A że stanowisko ode mnie wymaga odpowiedzialności za ludzi to momentami się łapie na tym, że czegos nie kojarzę. Brakuje mi słów. A jak czuje się gorzej to poszłabym się położyć.
Mi też się głowa szybko męczy tym bardziej że w statnio w pracy mnóstwo zajęć i stresu i siedzę w niej po 10 godzin to wracam padnięta. Staram się być 8 ale pracy tyle że i 10 czasem mało ale nie chcę przesadzać. Chciałabym wytrwac w pracy tak do końca stycznia, mam nadzieję, że zdrowie mi pozwoli :)

Ty sie dowiesz za niecałe 2 tyg! ;))) zazdroszczę, ze bedxiesz miała pewność, ze maluszek zdrowy plus wiadomo znajomość płci to cudowny środek uboczny badania😍

He he z synem zero wymiotów mdłości za to zaparcia i apetyt ogromny na kwaśne ostre żarcie i ze słodyczy snikersy i chipsy 10kg przybrałam z córką zero wymiotów mdłości za to parcie na krówki potrafiłam 2kg na raz zjeść i ciasto i 9kg złapałam a teraz jeść się chce cały czas ale zaparcia są no i na kwaśne mam parcie zobaczymy co będzie chociaż nie powiem synia mi się chce 😉
ale idealnie, ze masz juz parke 🥰teraz co by nie było to i tak bedzie super :) u mnie same dziewczyny, juz poprzednio chcieliśmy chłopaka ale nie pyklo :) moze tym razem sie udało, jak nie to i na dziewczynkę bedxiemy sie cieszyć oby tylko zdrowa była! Mnie od słodkiego odrzuca ale ja nie wierze swojemu gustowi kulinarnemu bo przez te mdlosci i wymioty to tak naprawde na nic nie mam ochoty :(

ale idealnie, ze masz juz parke 🥰teraz co by nie było to i tak bedzie super :) u mnie same dziewczyny, juz poprzednio chcieliśmy chłopaka ale nie pyklo :) moze tym razem sie udało, jak nie to i na dziewczynkę bedxiemy sie cieszyć oby tylko zdrowa była! Mnie od słodkiego odrzuca ale ja nie wierze swojemu gustowi kulinarnemu bo przez te mdlosci i wymioty to tak naprawde na nic nie mam ochoty :(
Apetyt i smaki wrócą w drugim trymestrze no w końcu muszą się kiedyś skończyć te mdłości i wymioty 😉

reklama
Też zauważyłam, że jakbym miała głowę nie swoją. Ciężko mi się skupić. A że stanowisko ode mnie wymaga odpowiedzialności za ludzi to momentami się łapie na tym, że czegos nie kojarzę. Brakuje mi słów. A jak czuje się gorzej to poszłabym się położyć.

Jejku mam to samo, ja z uwagi na swoje krwawienia dostałam L4 na tydzień do kolejnej wizyty ale od 2 dni widzę że dosłownie brakuje mi słów podstawowych 🤦‍♀️ mega to jest uciążliwe

Do góry