PałkaZapałka
Fanka BB :)
Ile kosztuje test nifty i w jakim terminie należy go zrobić żeby był miarodajny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który tydzień?Ja mdłości nie mam w ogóle , tylko tkliwe piersi i częste oddawanie moczu , ( oraz ogromna ochota na ryby ) w ciąży z córcia tez nie wiedziałam co to mdłości
No tak, ale jeśli ktoś nie ma przeciwwskazań to raczej nie musi wybierać.
Poza tym wydaje mi się, że w zdrowym układzie seks jest raczej dbaniem też o siebie i swoje potrzeby, a nie tylko o faceta ;-) .
Ja wymiotuje dalej jak widzę i mój już zapowiada że będzie trzecia córaJa mdłości nie mam w ogóle , tylko tkliwe piersi i częste oddawanie moczu , ( oraz ogromna ochota na ryby ) w ciąży z córcia tez nie wiedziałam co to mdłości
Oooo super W pon zrobie sobie tam spacer Esotiq to uwielbiam i zawsze tam biustonosze kupuje. Ale nigdy nie zwracalam uwagi na ciazowew esotiqu są fajne ja kupiłam w pt 2 na fajnej promce i wyszło mi 108 zł za oba
Musi być ukończony 10tc. Koszt to 2400zl. Ja jestem zapisana na 14 sierpnia, wtedy będzie 10tc2d, jeszcze jutro idę na usg więc zobaczymy czy się coś nie przesunęło bo to różnie bywa.Ile kosztuje test nifty i w jakim terminie należy go zrobić żeby był miarodajny?
Ciążowe są super w esotiq!! Ja nawet poza ciąża noszę ciążowe z esotiq tylko rozmiar mniejszy, bo bardzo są wygodnie. Ja ogólnie lubię miękkie biustonosze ale oczywiście z fiszbinami usztywniane mnie denerwują..Oooo super W pon zrobie sobie tam spacer Esotiq to uwielbiam i zawsze tam biustonosze kupuje. Ale nigdy nie zwracalam uwagi na ciazowe
Hehehe to powiedz mu, żeby się nie zdziwił jak się syn urodziJa wymiotuje dalej jak widzę i mój już zapowiada że będzie trzecia córa
Hehehe to powiedz mu, żeby się nie zdziwił jak się syn urodzi
W pierwszej ciąży od razu po potwierdzeniu poszłam na L4. Obecnie wiedziałam o wiele wcześniej niż za pierwszym razem. Ale nadal pracuje. W pracy jeszcze nie mówiłam. Tak pomyślałam że jak wszystko będzie dobrze to po prenatalnych powiem. Na razie czuje się w kratkę. Chodzę codziennie do pracy. Ale w domu mam 4latke więc nie odpocznę przy niej. A w pracy mam możliwość na spokojnie siąść odpocząć. Czy nawet zjeść.Czy zastanawialiście się już do kiedy zamierzacie pracować jeśli będziecie się czuły w porządku?