reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
U mnie 5+5. Dzisiaj pojawiło się niewielkie brązowe plamienie, ale i tak poszłam od razu do lekarza. Pęcherzyk, ciałko żółte widoczne, endometrium prawidłowe, wszystko wygląda ok. Mam torbiel na jajniku więc może to być od niej, a może od czegoś innego. Na razie dostałam na podtrzymanie duphaston, jutro mam zrobić betę (ostatnia beta parę dni temu była 455), a w środę kontrola. Nic na USG więcej nie było widać. Dostałam L4 i do środy mam się oszczędzać. Trzymajcie kciuki ;)

Dziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie... 🙆‍♀️🤷‍♀️

U mnie 5+5. Dzisiaj pojawiło się niewielkie brązowe plamienie, ale i tak poszłam od razu do lekarza. Pęcherzyk, ciałko żółte widoczne, endometrium prawidłowe, wszystko wygląda ok. Mam torbiel na jajniku więc może to być od niej, a może od czegoś innego. Na razie dostałam na podtrzymanie duphaston, jutro mam zrobić betę (ostatnia beta parę dni temu była 455), a w środę kontrola. Nic na USG więcej nie było widać. Dostałam L4 i do środy mam się oszczędzać. Trzymajcie kciuki ;)
Trzymam mocno kciuki ❤️ wszystko będzie dobrze 🤞🤞

✊✊✊❤️

6t0d ja chcę iść na betę w sobotę i poniedziałek
Ooooto witaj w klubie 😁😁
Dziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie... 🙆‍♀️🤷‍♀️
W pierwszej ciazy która stracilam nierobilam a teraz dla wlasnego spokoju choc lękbędzie przez całe 9msc

reklama
Bardzo się cieszę! świetne wieści 😃 czy dostałaś zwolnienie?
Też mnie to ciekawi. Martwi mnie trochę praca w tym stanie w dobie epidemii gdzie co dzien mam kontakt z wielomq osobami od których nie mogę zachować dystansu. Ze juz nie wspomne ze pracuje z dziećmi a więc choroby, dźwiganie i inne takie plus dwa razy więcej pracy przez sezon urlopowy. Ciekawe co moje lekarz na to powie.

Do góry