reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziękuję mam nadzieję że się ogarnie i przemyśli.
Mam jeszcze pytanie bo niedawno zaczęłam odczuwać ból lewego biodra promieniuje do nogi nie jest to siłę ale takie dziwne odrazu skojarzyłam z ciąża pozamaciczna dziś umówiłam się na wizyty bo nie wytrzymuje już boję się że coś bd nie tak :( a już nie chce czytać w internecie co to moze byc bo tylko widzę ta ciążę pozamaciczna :(
Jeżeli się boisz to zrób progesteron i betę. Będziesz miała czarno na białym.

reklama
Dołączę do was mamusie dziś przeżyłam szok zrobiłam aż trzy. Po ponad roku starań odpuściliśmy i w życiu nie pomyślałabym że się uda. Termin na 2 marca. Pozdrawiam wszystkie i gratuluję. 20200623_150224.jpg

Ostatnia edycja:
Zrobiłam kolejny test ciążowy dziś jest bardzo wyraźny płaczę non stop i bardzo się boję :(nw już co robić nie mogę się uspokoić
Vika, nie czytaj tych wszystkich głupot na necie, bo to w niczym nie pomaga. Ja jestem mamą dwójki cudownych dzieciaków, teraz badanie beta HCG potwierdziło 3 ciążę 😊 to że się martwisz, denerwujesz, to zupełnie normalne emocje. Ja nawet teraz w 3 ciąży też się trochę boję, myślę czy wszystko będzie w porządku z dzidziusiem, jak to będzie po 3 cesarkim cięciu itp itd, ALE grunt to pozytywne myślenie! 😊 Chłopaka zostaw na jakiś czas, daj mu ochłonąć, przemyśleć kilka spraw. Jeśli się nie ogarnie-odejdź od niego i skup się na sobie i na maluszku. Sama rozstałam się z ojcem mojego pierworodnego i teraz jestem od kilku lat na prawdę szczęśliwa w związku z moim obecnym partnerem.

Halo halo, witajcie dziewczyny! I ja się zgłaszam 😊 wynik beta HCG potwierdził 4 tydzień ciąży, termin porodu wyliczony na około 6 marzec 😊 to już moja 3 ciąża 😀

Gratulacje! 🙂
U mnie z apki wychodzi 4tydzien i 2 dzień, więc myślę że jesteśmy na podobnym etapie :)
Byłam dziś na becie i czekam na wynik, kolejną planuje zrobić w piątek.

U mnie to pierwsza ciąża.

Gratulacje! 🙂
U mnie z apki wychodzi 4tydzien i 2 dzień, więc myślę że jesteśmy na podobnym etapie :)
Byłam dziś na becie i czekam na wynik, kolejną planuje zrobić w piątek.

U mnie to pierwsza ciąża.
Ja właśnie drugą bete też będę robić w piątek, żeby zobaczyć, czy przyrost hcg jest prawidłowy a w przyszłym tygodniu w czwartek planuję wizytę u ginekologa i może już będzie widać malutką fasolkę 😍

Dzis jade na bete do diagnostyki mam nadzieje ze wyniki dzis jeszcze beda na stronie.Martwi mnie jednak to ze nie ma pęcherzyka w macicy a czuje mocne rwanie jajnikow promieniujace do nóg.I wgl sie nie czuje jakbym byla w ciazy

reklama
Ja właśnie drugą bete też będę robić w piątek, żeby zobaczyć, czy przyrost hcg jest prawidłowy a w przyszłym tygodniu w czwartek planuję wizytę u ginekologa i może już będzie widać malutką fasolkę 😍

To sobie porównamy przyrosty :)

Ja wcześniej miałam zaplanowaną wizytę u mojego gina na NFZ na 13 lipca będzie to początek 8 tygodnia więc będę chciała zaczekać to od razu pewnie da mi skierowanie na wszystkie badania ale na USG też planuje się wybrać jeżeli nie będzie się nic złego działo to też raczej za jakiś czas na nie pójdę, chciałabym poczekać z USG do przynajmniej 7 tygodnia żeby było już coś widać i słychać :)

Do góry