reklama
Olka_Monolka
Fanka BB :)
Inflancka to mój plan B
W ogóle kupiłam detektor wczoraj miałam nie kupować, żeby się nie stresować ale stwierdziłam, że bez też się stresuję w poniedziałek przyjdzie
W ogóle kupiłam detektor wczoraj miałam nie kupować, żeby się nie stresować ale stwierdziłam, że bez też się stresuję w poniedziałek przyjdzie
Olka_Monolka
A i w ogóle wybieram się w końcówce listopada do szkoły rodzenia tam jak uda mi się zapisaćMały ten świat.
Ja na inflanckiej prowadzę ciąże i tam zamierzam rodzić
Też poluję na jesienno-zimowe terminyA i w ogóle wybieram się w końcówce listopada do szkoły rodzenia tam jak uda mi się zapisać
dziękuję i nawzajem. U mnie 12ty a u Ciebie? Ja z Bemowa a Ty? Muszę zacząć kupować ciuszki ciążowe ale ona sa mega drogie. Gdzie sie zaopatrujesz? Jutro wybieram się na marywilska
Jestem w trakcie lekarza i ta moja pracuje w Bródnowskim wiec pewnie tam. Chociaz chcialam na żelaznej. A Ty???
Ja też z Bemowa
[/QUOTE]
No coś Ty?! Dziewczyny to Bielany i bemowo blisko. Organizujemy spotkanie??? Ja okolice ratusza w zasadzie biedry a Ty??
Margolcia92
Aleeee bym zjadłaPiszecie tak o tych świętach... I tak mi się zachcialo barszczyku czerwonego z krokietami [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
reklama
dziękuję i nawzajem. U mnie 12ty a u Ciebie? Ja z Bemowa a Ty? Muszę zacząć kupować ciuszki ciążowe ale ona sa mega drogie. Gdzie sie zaopatrujesz? Jutro wybieram się na marywilska
Jestem w trakcie lekarza i ta moja pracuje w Bródnowskim wiec pewnie tam. Chociaz chcialam na żelaznej. A Ty???
Ja z Woli u mnie 15t+4dni, ubrania ciążowe zakupiłam koło 11 tc i to przez olx jest duży wybór, więc polecam, kupiłam dwie pary jeansów w stanie idealnym po 50zl, więc zaoszczędziłam jakieś 200zl jeśli chodzi o Bródnowski to szczerze odradzam.. Moja mama tam pracuje i to co opowiada o porodówce to koszmar. Sama rodziła mnie i siostrę na Karowej. Podobno w Bródnowskim w upalne dni potrafią kobiety rodzić przy otwartych na oścież oknach Ja wybrałam Kasprzaka, bo mam najbliżej i tam też mam zaufaną lekarkę, no i ma super opinie, aczkolwiek jest mniej popularny niż Żelazna czy Św. Zofii, więc w sumie dobrze, bo może nie będzie oblegany
A reszta z Was z Warszawy? Jakie plany? może się spotkamy w marcu