reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Cześć Dziewczyny ja również marcowa. Pozno dołączam po 2 poronienia za mną i boje sie jeszcze cieszyć.
5 lat starań ciąża bliźniacza po in vitro. Lat 41😉
Są tu babeczki z Warszawy?😊
Hej, gratulacje! Który to tydzień?
Ja jestem z Wwy. Zastanawiałaś się już gdzie chcesz rodzić?

reklama
9342D066-CF7D-445E-AEC2-61FCAAE53A36.jpeg
Dziewczyny odebrałam wyniki testu pappa. Ryzyko niskie ❤️ Spojrzałam na wyniki dopiero w aucie i płakałam przez 15 minut, łzy mi ciekły po policzkach jak grochy, co za ulga! Wykończę się w tej ciąży 🤪

Jestem dziś po wizycie i okazało się, że mam za wysokie ciśnienie 🙄 trochę mnie potrzymali i sprawdzali 3 razy. Dostałam tabletki, mam mierzyć i zapisywac w domu, a w poniedziałek przyjechać do nich na sprawdzenie.
Dzieciaczki rosną, a ja razem z nimi. Dobre 8kg na plusie. Póki co lekarz nie krzyczy 🤔😅
Dzisiaj potwierdził, że będzie parka🥰

He he co do ubranek to myślałam że nie będę musiała kupować a teraz się okaże bo mam ubranka po synu i córce i dwie moje siostry rodzone są też w ciąży jedna w grudniu ma termin i synka ma mieć a druga w lutym jeszcze nie wiadomo co będzie więc będziemy się dzielić ubrankami a i tak wraz się coś kupi na bieżąco co będzie brakować 😊 u mnie jedynie z wyprawki to kosmetyki będą do kupna i tyle 😊

Jestem dziś po wizycie i okazało się, że mam za wysokie ciśnienie 🙄 trochę mnie potrzymali i sprawdzali 3 razy. Dostałam tabletki, mam mierzyć i zapisywac w domu, a w poniedziałek przyjechać do nich na sprawdzenie.
Dzieciaczki rosną, a ja razem z nimi. Dobre 8kg na plusie. Póki co lekarz nie krzyczy 🤔😅
Dzisiaj potwierdził, że będzie parka🥰
Super podwójnie się cieszę! 🤩

[UQUOTE="Olaa91, post: 20087815, member: 199213"]
[/QUOTE]
dziękuję i nawzajem. U mnie 12ty a u Ciebie? Ja z Bemowa a Ty? Muszę zacząć kupować ciuszki ciążowe ale ona sa mega drogie. Gdzie sie zaopatrujesz? Jutro wybieram się na marywilska😊
Jestem w trakcie lekarza i ta moja pracuje w Bródnowskim wiec pewnie tam. Chociaz chcialam na żelaznej. A Ty???

[UQUOTE="Olaa91, post: 20087815, member: 199213"]
dziękuję i nawzajem. U mnie 12ty a u Ciebie? Ja z Bemowa a Ty? Muszę zacząć kupować ciuszki ciążowe ale ona sa mega drogie. Gdzie sie zaopatrujesz? Jutro wybieram się na marywilska😊
Jestem w trakcie lekarza i ta moja pracuje w Bródnowskim wiec pewnie tam. Chociaz chcialam na żelaznej. A Ty???
[/QUOTE]

Ja też z Bemowa :D

reklama

Ja też z Bemowa :D
[/QUOTE]
Ja z Bielan :D

Do góry