reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Cześć Dziewczyny ja również marcowa. Pozno dołączam po 2 poronienia za mną i boje sie jeszcze cieszyć.
5 lat starań ciąża bliźniacza po in vitro. Lat 41😉
Są tu babeczki z Warszawy?😊
Hej, gratulacje! Który to tydzień?
Ja jestem z Wwy. Zastanawiałaś się już gdzie chcesz rodzić?

reklama
9342D066-CF7D-445E-AEC2-61FCAAE53A36.jpeg
Dziewczyny odebrałam wyniki testu pappa. Ryzyko niskie ❤️ Spojrzałam na wyniki dopiero w aucie i płakałam przez 15 minut, łzy mi ciekły po policzkach jak grochy, co za ulga! Wykończę się w tej ciąży 🤪

Jestem dziś po wizycie i okazało się, że mam za wysokie ciśnienie 🙄 trochę mnie potrzymali i sprawdzali 3 razy. Dostałam tabletki, mam mierzyć i zapisywac w domu, a w poniedziałek przyjechać do nich na sprawdzenie.
Dzieciaczki rosną, a ja razem z nimi. Dobre 8kg na plusie. Póki co lekarz nie krzyczy 🤔😅
Dzisiaj potwierdził, że będzie parka🥰

He he co do ubranek to myślałam że nie będę musiała kupować a teraz się okaże bo mam ubranka po synu i córce i dwie moje siostry rodzone są też w ciąży jedna w grudniu ma termin i synka ma mieć a druga w lutym jeszcze nie wiadomo co będzie więc będziemy się dzielić ubrankami a i tak wraz się coś kupi na bieżąco co będzie brakować 😊 u mnie jedynie z wyprawki to kosmetyki będą do kupna i tyle 😊

Jestem dziś po wizycie i okazało się, że mam za wysokie ciśnienie 🙄 trochę mnie potrzymali i sprawdzali 3 razy. Dostałam tabletki, mam mierzyć i zapisywac w domu, a w poniedziałek przyjechać do nich na sprawdzenie.
Dzieciaczki rosną, a ja razem z nimi. Dobre 8kg na plusie. Póki co lekarz nie krzyczy 🤔😅
Dzisiaj potwierdził, że będzie parka🥰
Super podwójnie się cieszę! 🤩

[UQUOTE="Olaa91, post: 20087815, member: 199213"]
[/QUOTE]
dziękuję i nawzajem. U mnie 12ty a u Ciebie? Ja z Bemowa a Ty? Muszę zacząć kupować ciuszki ciążowe ale ona sa mega drogie. Gdzie sie zaopatrujesz? Jutro wybieram się na marywilska😊
Jestem w trakcie lekarza i ta moja pracuje w Bródnowskim wiec pewnie tam. Chociaz chcialam na żelaznej. A Ty???

[UQUOTE="Olaa91, post: 20087815, member: 199213"]
dziękuję i nawzajem. U mnie 12ty a u Ciebie? Ja z Bemowa a Ty? Muszę zacząć kupować ciuszki ciążowe ale ona sa mega drogie. Gdzie sie zaopatrujesz? Jutro wybieram się na marywilska😊
Jestem w trakcie lekarza i ta moja pracuje w Bródnowskim wiec pewnie tam. Chociaz chcialam na żelaznej. A Ty???
[/QUOTE]

Ja też z Bemowa :D

reklama

Ja też z Bemowa :D
[/QUOTE]
Ja z Bielan :D

Do góry