reklama
W niedzielę byłam u babci ma 83 lata ale to dziarska babka wszystko robi a pamięć ma niezawodną też w Jej wieku chciałabym taka być i pochwaliłam się że rodzina nam się powiększy i bardzo się ucieszyła kazała uważać na siebie i pogładziła mnie po brzuchu taka serdeczna kobieta aż miło mi się zrobiło wiedzą tylko moje siostry wiedziały że się staramy i moi rodzice bo razem mieszkamy a z męża strony bracia jego i ich żony ale jak się widzieliśmy to zero tematu jakby im coś nie pasowało ale ja mam to głęboko w duszy teściowej nawet nie zamierzam mówić jak dowiedziała się o drugiej ciąży całe 9 miesięcy nawet się nie odezwała do mnie po urodzeniu 3 razy się pokazała tylko toleruje syna naszego a mowa jak się dowie że trzecie w drodze
Też tak mam nawet często ale wtedy się położę i trochę przechodzi ale ból nie ginie trzeba zęby zacisnąć i wytrzymać toDziewczyny, Czy jest jakiś sposób na ból w pośladku? To chyba taka rwą kulszowa. Myślałam, że dziś z kanapy nie wstanę.
Jak zareagowała? Coś powiedziała nieprzyjemnego?Przyznałam się mamie i pożałowałam Niestety już tego nie odwrócę ale chyba przestanę tam jeździć. Sprowadziła mnie do pionu jak zawsze.
GAMORA
Fanka BB :)
No tak,bo to dzisiaj. Trzymam mocno kciuki, na pewno będzie dobrze wszytko. Weź głęboki oddech, bądź dzielna i dawaj znać ❤Siedzę i czekam na wizytę u lekarza połączona z pobieraniem krwi na płatne badania nifty pro. Zdecydowałam się. Teraz dopiero mnie stres dopadł jak czekam na wizytę...
Zareagowała co najmniej dziwnie. Powiedziała O Jezu ja nie wiem co wy chcecie i co robicie i się zawinęła.Ciejawa jestem kiedy się odbrazi jeszcze mój dzisiaj jedzie do taty mojego po południu coś tam na działce mierzyć ciekawa jestem czy skomentuje tata mój jest nieszkodliwy chyba że mu mama krwi napsujeJak zareagowała? Coś powiedziała nieprzyjemnego?
Czekamy z Tobą będzie dobrzeSiedzę i czekam na wizytę u lekarza połączona z pobieraniem krwi na płatne badania nifty pro. Zdecydowałam się. Teraz dopiero mnie stres dopadł jak czekam na wizytę...
Moja mama zawsze mi mówiła że między mną a bratem jest 8 lat różnicy bo nie chciała wracać od razu do pieluch. Tak teraz myślę że może też o to chodziło? Że jedno przy drugim. Ale dam radę dziewczyny już tak są za sobą że nie wyobrażam sobie inaczej nawet wczoraj im muzykę włączyłam to za ręce i kółeczka robiłyU nas z mojej strony to będzie pierwszy wnuk i wszyscy oszaleli teściowa ma rocznego wnuka już ale jest na odległość to trochę inaczej ale też chyba się cieszy.
reklama
Tak teraz myślę że moja mama ani razu wózkiem nie jeździła ani z jedną ani z drugąMoja zdecydowanie babcia na odległość. Jak jesteśmy u nich to pierwsze dwa dni radość itp. Później już jej wszystko przeszkadza. A to rzeczy w złym miejscu itp. A jak jest u nas to do rany przyłóż. Oczywiście coś tam się z nimi pobawi ale zakupy trzeba zrobić, coś zwiedzić itp. Normalne. Za to tata jak tylko ma wolną chwile to Rzeczywiście zajmuje się wnukami - gra w piłkę, bierze na rower, na basen. Naprawdę chce z nimi spędzić czas. Bo wie ze to trzy razy w roku.