reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Czyli w środę masz 26?? Ja wtedy mam wizytę chociaż nie wiem czy nie pójdę wcześniej

Ja mam 2 chłopców z różnica 2.5 roku. Teraz jeśli będzie ok to będzie różnica 21msc.. wszyscy myślą że nadal planujemy i życza nam corci ale teraz tylko chce żeby było ok płeć mi obojętna...
Już mam czarne myśli bo mój apetyt z 110% spadł do -10%... przestały wychodzić Pryszcze ( przed ciąża ich nie miałam) i juz się boje że to zły obajw....jeszcze dziś jajniki kluja ;(
Tak dokładnie 26.08 mam badania. A 27.08 wizytę kolejna u ginekologa. Boję się, ale muszę zrobić te badania. U mnie jest córka, która w tym roku będzie miała 4 lata. Więc różnica będzie 5 lat.

reklama
Ja też się boję czy z dzidzia ok i czy krwiak się wchłania czy rośnie...oszaleje..już myślę czy nie sprawdzić czy beta rośnie
Wgl fajnie że jesteście mogę spokojnie wam napisac o obawach bo nie chce mężowi zmartwień dokładać i tak się martwi

Ostatnia edycja:
Czyli w środę masz 26?? Ja wtedy mam wizytę chociaż nie wiem czy nie pójdę wcześniej

Ja mam 2 chłopców z różnica 2.5 roku. Teraz jeśli będzie ok to będzie różnica 21msc.. wszyscy myślą że nadal planujemy i życza nam corci ale teraz tylko chce żeby było ok płeć mi obojętna...
Już mam czarne myśli bo mój apetyt z 110% spadł do -10%... przestały wychodzić Pryszcze ( przed ciąża ich nie miałam) i juz się boje że to zły obajw....jeszcze dziś jajniki kluja ;(
U mnie tez mdlosci mniejsze zdecydowanis. Piersi tez duzo mniej bolą. Ogolnie powoli zaxzynam sie czuc lepiej chyba. Niby dalej źle mi jest ale tak jakos lepiej. Albo sobie juz wmawiam🤦‍♀️. We wtorek chyba pojde do lekarza. Tak mi sie dłuży i mam takie dziwne myśli że boje sie normalnie zeby deprechy nie dostac 🤷‍♀️ za duzo mysle negatywnie. I pęcherz mi dokucza, nie wiem czy żurawinę mozna brac w ciazy? Niech mi cos poradzi bo juz któraś noc z rzedu jest z pieczeniem. W dzien ok a w nocy dokucza. Dzis u mnie połowa 10 tc. Juz po najblizszym usg jak bedzie wszystko dobrze to odsuwam od siebie wszystkie czarne mysli i tylko pozytywy i bede myslala nad imionami wtedy 😊

U mnie tez mdlosci mniejsze zdecydowanis. Piersi tez duzo mniej bolą. Ogolnie powoli zaxzynam sie czuc lepiej chyba. Niby dalej źle mi jest ale tak jakos lepiej. Albo sobie juz wmawiam🤦‍♀️. We wtorek chyba pojde do lekarza. Tak mi sie dłuży i mam takie dziwne myśli że boje sie normalnie zeby deprechy nie dostac 🤷‍♀️ za duzo mysle negatywnie. I pęcherz mi dokucza, nie wiem czy żurawinę mozna brac w ciazy? Niech mi cos poradzi bo juz któraś noc z rzedu jest z pieczeniem. W dzien ok a w nocy dokucza. Dzis u mnie połowa 10 tc. Juz po najblizszym usg jak bedzie wszystko dobrze to odsuwam od siebie wszystkie czarne mysli i tylko pozytywy i bede myslala nad imionami wtedy 😊
Śmiało możesz brać żurawinę ja jem profilaktycznie garstkę dziennie ostatnio robiłam badania i mocz elegancko mi wyszedł jak reszta wyników 😊

Ja też się boję czy z dzidzia ok i czy krwiak się wchłania czy rośnie...oszaleje..już myślę czy nie sprawdzić czy beta rośnie
Wgl fajnie że jesteście mogę spokojnie wam napisac o obawach bo nie chce mężowi zmartwień dokładać i tak się martwi
Wizytę mam w czwartek i też się okaże co dalej z krwiakiem ale jestem dobrej myśli oszczędzałam się dużo starałam się leżeć mąż i siostry zajmowały się naszymi urwisami a mi kazali leżeć no przecież nie będę się długo opierać 😉no i w końcu zobaczę jak u rosła fasolka znaczy człowieczek już 😁 pisz śmiało od tego tu jesteśmy 😊

reklama
Do góry