Tak dokładnie 26.08 mam badania. A 27.08 wizytę kolejna u ginekologa. Boję się, ale muszę zrobić te badania. U mnie jest córka, która w tym roku będzie miała 4 lata. Więc różnica będzie 5 lat.Czyli w środę masz 26?? Ja wtedy mam wizytę chociaż nie wiem czy nie pójdę wcześniej
Ja mam 2 chłopców z różnica 2.5 roku. Teraz jeśli będzie ok to będzie różnica 21msc.. wszyscy myślą że nadal planujemy i życza nam corci ale teraz tylko chce żeby było ok płeć mi obojętna...
Już mam czarne myśli bo mój apetyt z 110% spadł do -10%... przestały wychodzić Pryszcze ( przed ciąża ich nie miałam) i juz się boje że to zły obajw....jeszcze dziś jajniki kluja ;(
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Ja też się boję czy z dzidzia ok i czy krwiak się wchłania czy rośnie...oszaleje..już myślę czy nie sprawdzić czy beta rośnie
Wgl fajnie że jesteście mogę spokojnie wam napisac o obawach bo nie chce mężowi zmartwień dokładać i tak się martwi
Wgl fajnie że jesteście mogę spokojnie wam napisac o obawach bo nie chce mężowi zmartwień dokładać i tak się martwi
Ostatnia edycja:
Marvelka89
U mnie tez mdlosci mniejsze zdecydowanis. Piersi tez duzo mniej bolą. Ogolnie powoli zaxzynam sie czuc lepiej chyba. Niby dalej źle mi jest ale tak jakos lepiej. Albo sobie juz wmawiam. We wtorek chyba pojde do lekarza. Tak mi sie dłuży i mam takie dziwne myśli że boje sie normalnie zeby deprechy nie dostac za duzo mysle negatywnie. I pęcherz mi dokucza, nie wiem czy żurawinę mozna brac w ciazy? Niech mi cos poradzi bo juz któraś noc z rzedu jest z pieczeniem. W dzien ok a w nocy dokucza. Dzis u mnie połowa 10 tc. Juz po najblizszym usg jak bedzie wszystko dobrze to odsuwam od siebie wszystkie czarne mysli i tylko pozytywy i bede myslala nad imionami wtedyCzyli w środę masz 26?? Ja wtedy mam wizytę chociaż nie wiem czy nie pójdę wcześniej
Ja mam 2 chłopców z różnica 2.5 roku. Teraz jeśli będzie ok to będzie różnica 21msc.. wszyscy myślą że nadal planujemy i życza nam corci ale teraz tylko chce żeby było ok płeć mi obojętna...
Już mam czarne myśli bo mój apetyt z 110% spadł do -10%... przestały wychodzić Pryszcze ( przed ciąża ich nie miałam) i juz się boje że to zły obajw....jeszcze dziś jajniki kluja ;(
Grabcia123
Możesz śmiało żurawinę.
No wy już blisko bezpiecznej granicy
No wy już blisko bezpiecznej granicy
Śmiało możesz brać żurawinę ja jem profilaktycznie garstkę dziennie ostatnio robiłam badania i mocz elegancko mi wyszedł jak reszta wynikówU mnie tez mdlosci mniejsze zdecydowanis. Piersi tez duzo mniej bolą. Ogolnie powoli zaxzynam sie czuc lepiej chyba. Niby dalej źle mi jest ale tak jakos lepiej. Albo sobie juz wmawiam. We wtorek chyba pojde do lekarza. Tak mi sie dłuży i mam takie dziwne myśli że boje sie normalnie zeby deprechy nie dostac za duzo mysle negatywnie. I pęcherz mi dokucza, nie wiem czy żurawinę mozna brac w ciazy? Niech mi cos poradzi bo juz któraś noc z rzedu jest z pieczeniem. W dzien ok a w nocy dokucza. Dzis u mnie połowa 10 tc. Juz po najblizszym usg jak bedzie wszystko dobrze to odsuwam od siebie wszystkie czarne mysli i tylko pozytywy i bede myslala nad imionami wtedy
U mnie tez nie można z osobami towarzyszącymi ale mąż i tak ze mną idzie mam nadzieję że uda mi się go wkręcić chociaż na chwile. Bardzo chciałby zobaczyć nasze maleństwo na monitorzea jak u Was usg z osoba towarzyszaca czy bez? ja zapisalam sie na prenatalne i uslyszalam ze mam nie przychodzic z osoba tow.
Marvelka89
Zawsze brałam w tabletkach a moze lepsza taka suszona?Śmiało możesz brać żurawinę ja jem profilaktycznie garstkę dziennie ostatnio robiłam badania i mocz elegancko mi wyszedł jak reszta wyników
Wizytę mam w czwartek i też się okaże co dalej z krwiakiem ale jestem dobrej myśli oszczędzałam się dużo starałam się leżeć mąż i siostry zajmowały się naszymi urwisami a mi kazali leżeć no przecież nie będę się długo opierać no i w końcu zobaczę jak u rosła fasolka znaczy człowieczek już pisz śmiało od tego tu jesteśmyJa też się boję czy z dzidzia ok i czy krwiak się wchłania czy rośnie...oszaleje..już myślę czy nie sprawdzić czy beta rośnie
dzwoneczek8811
to u mnie podobna różnica bo 12 lat i te 2 dziewczyny teraz po cichu tez liczymy na chłopakaUmnie roznica miedzy corkami to 11 lat
Najstarsza ma teraz 13.5 lat a mlodsza 2.5 takze dosc spora roznica. O mlodsza staralismy sie 5 lat bo moj maz po bialaczce jest wiec ta kolejna ciaza to nastepny maly cud
reklama
Jak się pytałam gin to mówiła że lepsza suszona ale w tabletkach też jest dobra ale jednak wolę sobie garstkę dziennie zjeść a też dodaje do płatków owsianych na śniadanie...Zawsze brałam w tabletkach a moze lepsza taka suszona?