reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Czuje sie dzis jakbym miała dostać okres, od rana mnoe brzuch pobolewa, nawet czuje jakby jajnik mnie boląl i ogolnie tak sie czuje jak zawsze przed miesiączka sie czułam, patrze w aplikacje a jutro powinnam dostać okres gdyby nie ciaza takze chyba juz wiem o co chodzi

reklama
Czuje sie dzis jakbym miała dostać okres, od rana mnoe brzuch pobolewa, nawet czuje jakby jajnik mnie boląl i ogolnie tak sie czuje jak zawsze przed miesiączka sie czułam, patrze w aplikacje a jutro powinnam dostać okres gdyby nie ciaza takze chyba juz wiem o co chodzi
Mam dziś to samo. Wczoraj byłam u ginekologa. Fasolka w porządku. Serduszko bije a wieczorem nagle z nikąd pojawił się ostry klujacy ból na samym środku podbrzusza. Trwał dosłownie może z pół minuty ale bardzo się wystraszyłam. Cała noc nie spalam, ciągle się budziłam i sprawdzalam czy nie krwawię. Stres niesamowity. A właśnie mniej więcej teraz miałabym okres.

reklama
Do góry