reklama
Wątróbki króliczej w życiu nie jadłam i raczej nie chce spróbować ale wiem, że mięso z królika jest zdrowe W weekend rodzice będą na Mazurach to przywiozą mi, od sąsiada babci, królika dla młodego. Takiego mięska jeszcze nie próbował. A co do obiadów to zauważyłam, że mały coraz chętniej zjada zupy warzywne, które mu gotuję. On sto razy bardziej woli jakiś konkret typu ziemniaki plus mięsko, uwielbia spaghetti Więc z tego królika będę mu chyba jakieś gulasze robić.A jutro będe robiła leczo na kielbasie sląskiej małemu zrobie wersję vege dzisiaj miał watróbke króliczą w sosie wlasnym z ziemniakami i ogórkiem konserwowym (ktorym wzgardził)
Canis lupus
Fanka BB :)
No królik jest najlepszy, ale mi osobiście by w ustach rósł.Wątróbki króliczej w życiu nie jadłam i raczej nie chce spróbować ale wiem, że mięso z królika jest zdrowe W weekend rodzice będą na Mazurach to przywiozą mi, od sąsiada babci, królika dla młodego. Takiego mięska jeszcze nie próbował. A co do obiadów to zauważyłam, że mały coraz chętniej zjada zupy warzywne, które mu gotuję. On sto razy bardziej woli jakiś konkret typu ziemniaki plus mięsko, uwielbia spaghetti Więc z tego królika będę mu chyba jakieś gulasze robić.
MamM
My już od miesiąca rzeżuche wcinamy. Też bardzo lubię, moja też jeJesuuu uwielbiam rzeżuchę. Muszę natychmiast kupić i posiać
Canis lupus
Ja dawałam jeszcze watrobki z dorsza. A czy dawałyście z kurczaka? Nie wiem czy już podroby można?
Wątróbki z dorsza? Nawet nie wiedziałam, że to się je a nad morzem mieszkamJa dawałam jeszcze watrobki z dorsza. A czy dawałyście z kurczaka? Nie wiem czy już podroby można?
Canis lupus
To jakiś norweski przysmak. Całkiem spoko, delikatny smak.Wątróbki z dorsza? Nawet nie wiedziałam, że to się je a nad morzem mieszkam
Niedługo mama
Ja też o watrobkach dorsza pierwsze słysze skad to w ogóle wziąść?Wątróbki z dorsza? Nawet nie wiedziałam, że to się je a nad morzem mieszkam
A królika jemy od lat ale jakoś wątróbki nigdy , jakoś nie możemy się przemoc, w sumie to trochę dziwne bo to tak samo cześć królika jak mięsko..... ale nie wiem jakoś tak mamy
Ale pomysł na gulasz super
reklama
MamM
Wątróbki z dorsza pyszne są. Można dostać w każdym markecie, takie w puszce w oleju.Ja dawałam jeszcze watrobki z dorsza. A czy dawałyście z kurczaka? Nie wiem czy już podroby można?