reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A jutro będe robiła leczo na kielbasie sląskiej 😊 małemu zrobie wersję vege 😁 dzisiaj miał watróbke króliczą w sosie wlasnym z ziemniakami i ogórkiem konserwowym (ktorym wzgardził) 😁
Wątróbki króliczej w życiu nie jadłam i raczej nie chce spróbować ale wiem, że mięso z królika jest zdrowe🙂 W weekend rodzice będą na Mazurach to przywiozą mi, od sąsiada babci, królika dla młodego. Takiego mięska jeszcze nie próbował. A co do obiadów to zauważyłam, że mały coraz chętniej zjada zupy warzywne, które mu gotuję. On sto razy bardziej woli jakiś konkret typu ziemniaki plus mięsko, uwielbia spaghetti 😁 Więc z tego królika będę mu chyba jakieś gulasze robić.

Wątróbki króliczej w życiu nie jadłam i raczej nie chce spróbować ale wiem, że mięso z królika jest zdrowe🙂 W weekend rodzice będą na Mazurach to przywiozą mi, od sąsiada babci, królika dla młodego. Takiego mięska jeszcze nie próbował. A co do obiadów to zauważyłam, że mały coraz chętniej zjada zupy warzywne, które mu gotuję. On sto razy bardziej woli jakiś konkret typu ziemniaki plus mięsko, uwielbia spaghetti 😁 Więc z tego królika będę mu chyba jakieś gulasze robić.
No królik jest najlepszy, ale mi osobiście by w ustach rósł😂.

Wątróbki z dorsza? Nawet nie wiedziałam, że to się je a nad morzem mieszkam😱🤣
Ja też o watrobkach dorsza pierwsze słysze😅 skad to w ogóle wziąść? 😉
A królika jemy od lat ale jakoś wątróbki nigdy , jakoś nie możemy się przemoc, w sumie to trochę dziwne bo to tak samo cześć królika jak mięsko..... ale nie wiem jakoś tak mamy😅
Ale pomysł na gulasz super😉

reklama
Do góry