reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Rok temu 25 lutego 😊
To było ostatnie zdjęcie które zrobiłam sobie na pamiątkę, bo dzień później miałam być już w szpitalu i myślałam że indukcja będzie 26 lutego.
Uwielbiam to zdjęcie.

Załączniki

• 20210225_202717.jpg
    20210225_202717.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 81
No nie jest refundowane i kosztuje coś niecałe 100 zł u mnie. Ale ten raz w roku warto zrobić.
To dość drogie badanie i niestety bagatelizowane przez lekarzy. W Polsce prawie każdy ma niski poziom, choć w granicach normy. Latem niestety też, bo używamy kremów z filtrem. U dorosłych rzadko spotykam wyniki powyżej 50ng/ml. W tym miesiącu chcę pobrać Remkowi krew to może uda mi się zmierzyć poziom, ale wszystko zależy od ilości pobranej próbki. Zrobię mu morfologię, alat, żelazo.

U mnie 2 dni przed porodem😉 już w szpitalu. Miałam przeogromny brzuch. Całe szczęście bez rozstępów, ale zszedł mi dopiero po zakończeniu laktacji, bo tak to wyglądałam jak w 6 miesiącu ciąży 😂
Wow, faktycznie duży brzusio 😄 A jaką wagę i cm miał synek jak się urodził? Ja wiem, że to nie ma znaczenia na wielkość brzucha, bo Nela urodziła się duża 3880 i 58 cm, a brzuch miałam mały 😜

reklama
Do góry