Będzie lepiej, przecież jak pozna kiedyś chłopaka, pewno w okolicach 15 roku życia to się odkleiTez nam nocki przespane minęły, cały czas się budzę co 2h. I ciągle przy nodze by najlepiej mi chodziła ja już straciłam nadzieję że będzie lepiej
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Mam nadzieję ze cyca też zdąży odstawić bo robiłam właśnie test z mm, pogardziła i to ostro.Będzie lepiej, przecież jak pozna kiedyś chłopaka, pewno w okolicach 15 roku życia to się odklei
Canis lupus
Pewnie sama byś tego nie przełknęła . Twoja kiedy idzie do żłobka? Masz już wybrany?Mam nadzieję ze cyca też zdąży odstawić bo robiłam właśnie test z mm, pogardziła i to ostro.
Póki jest zainteresowany wyciąganiem tych papierów to nie je. Jak już się znudzi to mu zabieram bo wtedy zaczynać je memlać. Do tej pory zjadł mi tylko raz listę zakupówNie je tych papierów? Mój zjada. Pomysł fajny, spróbuję
Nigdy Tomka nie zamykałam, zawsze kręcił się w pobliżu. Albo zwiedzał dom, albo bawił się zabawkami, lub jakimiś łyżkami z kuchni. Teraz jest troszkę trudniej, bo jak chodzi to wszędzie wyżej sięga i muszę pilnować, żeby mi się nie oparzył przy kuchence, ani nie zrzucił czegoś na siebie.U mnie podobna sytuacja bo Anastazja pół śpi nocy śpi w łóżeczku a pół śpi z nami bo przy karmieniu oko mi sie przymknie a tak przespie z nią chociaż 4 godzinki ciągiem.
Powiedzcie mi, wy wasze maluchy ciągle puszczacie po mieszkaniach/domach że biegają czy jak coś robicie gdzieś odkładacie? Bo moje dziecko w kojcu nie chce już siedzieć.
A tak z ciekawości czemu chcesz jej dawać mm? Chcesz ją całkowicie już odstawić od cyca?Mam nadzieję ze cyca też zdąży odstawić bo robiłam właśnie test z mm, pogardziła i to ostro.
A odciągnięte wypije? Może ma problem nie z mlekiem a z piciem z butelki? Możesz sprobować dawać jej odciągnięte i z czasem mieszać w coraz większych proporcjach z modyfikowanym.Mam nadzieję ze cyca też zdąży odstawić bo robiłam właśnie test z mm, pogardziła i to ostro.
Mary2094
No to ten czas jest podzielony, z tym że jak poczuła wolność to kojec bardzo ją w tyłek parzyJa co prawda z lutowych ale czytam was i odpowiem, że ja syna od początku odkąd raczkował to puszczałam wolno po domu, zawsze mając go w zasięgu wzroku plus minus ale jak córa jest przyzwyczajona do bycia w kojcu to nie rezygnuj z tego całkowicie tylko spróbuj podzielić czas na trochę w kojcu i trochę poza bo jak pozna smak wolności to nie będzie chciała wrócić do więzienia popełniłam ten błąd jak młody zaczął wstawać i potem przyzwyczajałam od nowa do zabawy w łóżeczku
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Moja lata po chacie, kojca nigdy nie miałam. Niestety generalnie żąda wzięcia na ręce więc zrobienie czegokolwiek jest z lekka problematyczne. W łóżeczku wytrzyma max 2 minuty.U mnie podobna sytuacja bo Anastazja pół śpi nocy śpi w łóżeczku a pół śpi z nami bo przy karmieniu oko mi sie przymknie a tak przespie z nią chociaż 4 godzinki ciągiem.
Powiedzcie mi, wy wasze maluchy ciągle puszczacie po mieszkaniach/domach że biegają czy jak coś robicie gdzieś odkładacie? Bo moje dziecko w kojcu nie chce już siedzieć.
Twoje dziecko je chrupki? Moje gardzi. Za to dzisiaj podpieprzyła mi z kanapki plasterek boczku i spierniczała z nim w buzi w takim tempie, że się prawie posikałam ze śmiechuMój ciągle chce zwiedzać i łazić po mieszkaniu. Nieraz chwilę posiedzi w łóżeczku, w kojcu na razie w ogóle nie chce, w lezaczku nie ma szans.... Jak obiad gotuję to siedzi w krzesełku w kuchni i coś tam jeszcze uda się go zabawić, najlepiej jak chrupka dostanie to wtedy cisza
Cały wpakowała do buzi i w kącie pod łóżeczkiem zeżarła
reklama
Mary2094
Wybrany mam bo mamy niestety tylko jeden, rekrutacja na początku marca, zobaczymy tylko czy się dostanie, bo muszę napisać list że poszukuje pracy i że przyjęcie Nastki by mi ułatwiło powrót do pracy, a nie mam z kim jej zostawić.Pewnie sama byś tego nie przełknęła . Twoja kiedy idzie do żłobka? Masz już wybrany?