reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Nie tylko Ty nic nie robisz na drzemkach swojego dziecka 😁 Ja też nic nie robię, z tą różnicą, że mój się nie budzi tylko ja po prostu jestem tak wypompowana z sił że nic mi się nie chce😂A jak już w miarę odpocznę to drzemka się kończy 🤷‍♀️
Tez nic zazwyczaj nie robie, chociaz zawsze mam sporo planow 😁 zreszta teraz tez...mialam robic krokiety, sprzatac parter i pietro i zrobic gofry na sniadanie. Ale wiecie co? Zbieram dupe i dzialam 😁 chociaz nocami cos porobie 😅

Tez nic zazwyczaj nie robie, chociaz zawsze mam sporo planow 😁 zreszta teraz tez...mialam robic krokiety, sprzatac parter i pietro i zrobic gofry na sniadanie. Ale wiecie co? Zbieram dupe i dzialam 😁 chociaz nocami cos porobie 😅
O nieee....na koniec dnia to już wymiękam😂kładę się do łóżka razem z Jaśkiem. Ja staram się ogarniać wszystko w dzień jak mały bawi się z M albo po prostu mały mi "pomaga" 😁Co prawda muszę wtedy się naskakać, powygłupiać żeby dziecko się nie nudziło ale przynajmniej idzie coś zrobić 🙂

Nie tylko Ty nic nie robisz na drzemkach swojego dziecka 😁 Ja też nic nie robię, z tą różnicą, że mój się nie budzi tylko ja po prostu jestem tak wypompowana z sił że nic mi się nie chce😂A jak już w miarę odpocznę to drzemka się kończy 🤷‍♀️
Ja też jak już odpocznę na drzemce to boję się coś zaczynać bo i tak się obudzi i nic nie zrobię a jeszcze zostanie bałagan 🙈

O nieee....na koniec dnia to już wymiękam😂kładę się do łóżka razem z Jaśkiem. Ja staram się ogarniać wszystko w dzień jak mały bawi się z M albo po prostu mały mi "pomaga" 😁Co prawda muszę wtedy się naskakać, powygłupiać żeby dziecko się nie nudziło ale przynajmniej idzie coś zrobić 🙂
Mam dokładnie to samo też staram się ogarnąć w dzień. Ja to w ogóle nie cierpię wieczornych i nocnych prac poprostu się nie nadaje do tego😅

Znam temat słońca i znam solano, chociaż nigdy mi sie okulary z tej firmy nie podobały, to Twoje są wyjątkowo zgrabne i w moim guscie 😊 Przy okazji wymiany okularów kupiłam rowniez przeciwsloneczne z wadą, bo sa w visionie za pol ceny. I mozna tam tez wykupic ubezpieczenie za 10% wartosci okularow, dzieki czemu po roku mozesz wybrac nowe okulary i zaplacic 20% ich ceny.
Ja się przymierzam do zakupu jeszcze jednej pary, ale to chyba poczekam na urodziny jak mąż mi dołoży do interesu 😄

Mam dokładnie to samo też staram się ogarnąć w dzień. Ja to w ogóle nie cierpię wieczornych i nocnych prac poprostu się nie nadaje do tego😅
Ja właśnie zaraz mam zamiar sprzątać, też tego nie lubie, ale od jutra zaczynam maraton wyjazdowy do następnego wtorku codziennie gdzieś będę na wyjeździe z młodą, wiec trzeba ogarnąć ten syf 😂

reklama
Ja jeden jedyny raz postanowiłam zostawić sobie prasowanie na wieczór jak mały pójdzie spać.. Nigdy więcej... Ledwo stałam przy tej desce..że to się nie skończyło jakimś nieszczęściem to cud😂

Do góry