W takim razie zapraszam też do ToruniaBez kitu przyjadę. Lubię podróże, a od ponad roku marzy mi się gorąca czekolada w Toruniu, więc to może być dobry pretekst
reklama
Tez nic zazwyczaj nie robie, chociaz zawsze mam sporo planow zreszta teraz tez...mialam robic krokiety, sprzatac parter i pietro i zrobic gofry na sniadanie. Ale wiecie co? Zbieram dupe i dzialam chociaz nocami cos porobieNie tylko Ty nic nie robisz na drzemkach swojego dziecka Ja też nic nie robię, z tą różnicą, że mój się nie budzi tylko ja po prostu jestem tak wypompowana z sił że nic mi się nie chceA jak już w miarę odpocznę to drzemka się kończy
O nieee....na koniec dnia to już wymiękamkładę się do łóżka razem z Jaśkiem. Ja staram się ogarniać wszystko w dzień jak mały bawi się z M albo po prostu mały mi "pomaga" Co prawda muszę wtedy się naskakać, powygłupiać żeby dziecko się nie nudziło ale przynajmniej idzie coś zrobićTez nic zazwyczaj nie robie, chociaz zawsze mam sporo planow zreszta teraz tez...mialam robic krokiety, sprzatac parter i pietro i zrobic gofry na sniadanie. Ale wiecie co? Zbieram dupe i dzialam chociaz nocami cos porobie
Niedługo mama
Fanka BB :)
Ja też jak już odpocznę na drzemce to boję się coś zaczynać bo i tak się obudzi i nic nie zrobię a jeszcze zostanie bałaganNie tylko Ty nic nie robisz na drzemkach swojego dziecka Ja też nic nie robię, z tą różnicą, że mój się nie budzi tylko ja po prostu jestem tak wypompowana z sił że nic mi się nie chceA jak już w miarę odpocznę to drzemka się kończy
Niedługo mama
Mam dokładnie to samo też staram się ogarnąć w dzień. Ja to w ogóle nie cierpię wieczornych i nocnych prac poprostu się nie nadaje do tegoO nieee....na koniec dnia to już wymiękamkładę się do łóżka razem z Jaśkiem. Ja staram się ogarniać wszystko w dzień jak mały bawi się z M albo po prostu mały mi "pomaga" Co prawda muszę wtedy się naskakać, powygłupiać żeby dziecko się nie nudziło ale przynajmniej idzie coś zrobić
Mary2094
Nelka ma detektor mamy zamontowany się czasem śmieje ze Nastka ma tak.To chyba ja jedyna na drzemkach córki nie mogę nic zrobić, bo gdy tylko wyjdę z pokoju to 10-15 minut i się budzi
Mary2094
Ja się przymierzam do zakupu jeszcze jednej pary, ale to chyba poczekam na urodziny jak mąż mi dołoży do interesuZnam temat słońca i znam solano, chociaż nigdy mi sie okulary z tej firmy nie podobały, to Twoje są wyjątkowo zgrabne i w moim guscie Przy okazji wymiany okularów kupiłam rowniez przeciwsloneczne z wadą, bo sa w visionie za pol ceny. I mozna tam tez wykupic ubezpieczenie za 10% wartosci okularow, dzieki czemu po roku mozesz wybrac nowe okulary i zaplacic 20% ich ceny.
Mary2094
Zapraszam serdecznie mam nadzieję że jak przyjedziesz to już na moje nowe lokum.Bez kitu przyjadę. Lubię podróże, a od ponad roku marzy mi się gorąca czekolada w Toruniu, więc to może być dobry pretekst
Mary2094
Ja właśnie zaraz mam zamiar sprzątać, też tego nie lubie, ale od jutra zaczynam maraton wyjazdowy do następnego wtorku codziennie gdzieś będę na wyjeździe z młodą, wiec trzeba ogarnąć ten syfMam dokładnie to samo też staram się ogarnąć w dzień. Ja to w ogóle nie cierpię wieczornych i nocnych prac poprostu się nie nadaje do tego
reklama
Ja jeden jedyny raz postanowiłam zostawić sobie prasowanie na wieczór jak mały pójdzie spać.. Nigdy więcej... Ledwo stałam przy tej desce..że to się nie skończyło jakimś nieszczęściem to cudMam dokładnie to samo też staram się ogarnąć w dzień. Ja to w ogóle nie cierpię wieczornych i nocnych prac poprostu się nie nadaje do tego