raczej wątpię przez tyle lat bym się zorientowałaMoże M nie jest intro, tylko nie ma kiedy się odezwać?
reklama
Mój jest taktykiem, bo już próbował wejść pod łóżko, ale nie potrafił, więc na razie ćwiczy przechodzenie pod krzesłami, fotelem bujanym i moimi nogami jak siwdze na ziemi i mam je przygięte jak się "naumi" to pewno wczłapie do tego kurzu tamDałaś mi do myślenia bo u mnie jest taka luka pod łóżkiem I się dzieci potem tak bawią w mission impossible
rany jak bym swojego zostawiła na bank wszystkie sprzęty byłyby rozebrane do ostatniej śrubkiI główka pracuje ja swojej nie zostawiam samej bo wiem że tutaj by mogła coś bardzo grubego odwalić a ma do tego zapędy, więc dobrze że mam ten kojec Ale młody niemożliwy
oj bardziej będzie grodzisk wykluczenie ja naprawdę mówię co myślę aczkolwiek tutaj mocno się hamuję wgl sobie tak myślę że dziecko duże we mnie zmieniło w wielu sytuacjach zaczęłam odpuszczać a kiedyś to mogłabym kilka godzin spędzić tłumacząc komuś podstawowe rzeczyI już Cię lubię....jak ja lubię ten tekst "może się napijmy"
To będziesz siedzieć na końcu stołu...5 krzeseł od reszty...już nie będzie aż tak bliskie spotkanie
Oj już tutaj nie wymyślaj...to będziesz gadać...gadać...gadać...będziemy się wymieniać abyś jednej nie zagadała na śmierć
I tym o to sposobem "pół" stołu już ustawiłam
i tak się martwię bo znowu spadł na 40 centyl ale może macie rację poczekam jeszcze ze 2 tyg jak nie podskoczy to się umówię na wizytę.No chyba dlatego, że bardziej mobilne jest dzieciątko to więcej spala...ja myślę, że waży ok...nie za dużo nie za mało
a tak na marginesie chciałabym żeby mi ta waga leciała przecież non stop za nim biegam rany a kiedyś trzymałam formę jeszcze 10 kg mi zostało ale waga stoi
bij brawo przed nim w sensie jak siedzi i coś robi to żeby twoje ręce były na wysokości jego wtedy jak złapie Cię za ręce to pierwszy stopień do nauczenia się brawo potem bierzesz jego rączki i bijecie brawo a potem to już Ci się znudzi bo na wszystko będzie brawoNormalnie zaczynam się stresować, że Tomek takich sztuczek jak Wasze dzieciaki nie potrafi wywieram presje sama sobie w głowie brawo mu bije stale, a ten nawet zainteresowania nie okazuje, chyba nie lubi pochlebstw tak jak tata ale chociaż pokazuje palcem to co go interesuje, dzisiaj na moją prośbę pokazywał lampe, ozdobne dzwonki, jego ukochane baloniki, jak pytam gdzie tata to szuka, potrafi zrobić bleble (nie wiem jak to sie nazywa, ale na pewno znacie-robi się dziubka, jakiś dzwiek wydaje i jednoczesnie palcem macha po ustach) i wie co znaczy "uciekaj" i "biegiem", bo wrzuca wtedy 5 bieg
u nad faza pa pa do lodówki jak się zamyka, do odkurzacza jak się wyłącza, do śmietnika jak się zamyka itd tylko nie do ludzi taki mały crazy!
Mary2094
Fanka BB :)
Nie zamartwiaj się! Ja swoje dziecię od miesiąca uczyłam bić brawo a dopiero dziś załapała. Musimy dać im czas na naukę, muszą to przyswoić, obejrzeć jak my to wykonujemy. Dziś tego nie zrobi, a jutro się obudzi i Cię zaskoczy takimi rzeczami że tego nie ogarnieszNormalnie zaczynam się stresować, że Tomek takich sztuczek jak Wasze dzieciaki nie potrafi wywieram presje sama sobie w głowie brawo mu bije stale, a ten nawet zainteresowania nie okazuje, chyba nie lubi pochlebstw tak jak tata ale chociaż pokazuje palcem to co go interesuje, dzisiaj na moją prośbę pokazywał lampe, ozdobne dzwonki, jego ukochane baloniki, jak pytam gdzie tata to szuka, potrafi zrobić bleble (nie wiem jak to sie nazywa, ale na pewno znacie-robi się dziubka, jakiś dzwiek wydaje i jednoczesnie palcem macha po ustach) i wie co znaczy "uciekaj" i "biegiem", bo wrzuca wtedy 5 bieg
Patii26
Haha, przynajmniej będziesz rozkręcała temat chyba, że prowadziła monolog, to już gorzej A ja nie jestem ani introwertykiem ani ekstrawertykiem, ja najpierw raczej obserwuję, mniej się wypowiadam ( aczkolwiek zawsze coś dopowiem). I generalnie moja gadatliwość zależy od tego jak się czuje w czyimś towarzystwie A jak się z kimś da pogadać na każdy temat to zajebiscie, ja mogę gadać Generalnie lubię i słuchać i rozmawiaćoj w końcu weekend będę miała chwilę dla siebie a młody znowu Mężowi usnął bez kitu nie wiem jak on to robi i od trzech dni tylko tata już go widzi i ręce wyciąga
w sumie chwila oddechu się przyda
rany jak Was tak czytam to niestety nie wbije do paczki na wyjazd bo ja to jestem ekstrawertykiem ooo zdecydowanie i zagadał bym na śmierć, najgorsze to gadam i jak już taki intro chce się odezwać to ja dalej gadam (bo teraz czasem się na tym łapie i stopuje ale tak mnie w środku ciśnie że czasem nie wytrzymuje ) więc ja zdecydowanie podobnie jak @Fabryczna tracę, do tego co mi slinda na język przyniesie gadam dopiero potem analizuje także ja to w gorącej wodzie kompana ale mam grupę swoich znajomych którzy są podobni aczkolwiek mój M mocne intro także jakoś jeszcze się dogadujemy
Mary2094
No właśnie jak wychodzę z pokoju to do kojca zaraz wkładam bo nie mam podglądu na pokój, a mogłyby się cuda wydarzyć które nawet zakończyłyby się szpitalem. Za dużo rzeczy mam na wierzchu. Dziś na moich oczach wyciągnęła sobie całą półkę z szafy na buty.rany jak bym swojego zostawiła na bank wszystkie sprzęty byłyby rozebrane do ostatniej śrubki
Patii26
Ja myślę, że wszystko jest w porządku z wagą. Sama widzisz, że mały cięgle jest w ruchu i pewnie dlatego waga spadła. Wcześniej waga szybko rosła, bo dzieciaczki tylko leżały i jadły, a teraz się ruszają. Nela też w ciągu dwóch Msc przybrała tylko 660 gram. Spokojnie, póki ma dużo energii, je ładnie, nic mu nie dolega to ja bym się nie martwiła. Aczkolwiek jeśli czujesz taka potrzebę by zapytać lekarza to śmiało, nie zaszkodzimój maluch za 2 dni 10 ms chodzi przy meblach ale już się puszcza i np siada już bardzo asekuracyjnie no wiadomo jak zmęczony to glebnie i płacz ale zdecydowanie mniej nauczyłam go schodzić tyłem z kanapy taki plus przebywania razem. no i w tym tyg ulubiona zabawa to w chowanego
Niestety trochę się martwię bo wczoraj waga pokazała 8,93 kg a ważył już 9,3 kg tak jakby chudł nie wiem o co kaman czy nie iść do lekarza
reklama
Mary2094
dziś moja mama dzwoniła na messengerze gdy Nastka jadła, po odebraniu i pokazaniu wnuczki że je pokazała babci na wstępie "papa" a będąc w Netto wszystkim pokazywała "cześć"bij brawo przed nim w sensie jak siedzi i coś robi to żeby twoje ręce były na wysokości jego wtedy jak złapie Cię za ręce to pierwszy stopień do nauczenia się brawo potem bierzesz jego rączki i bijecie brawo a potem to już Ci się znudzi bo na wszystko będzie brawo
u nad faza pa pa do lodówki jak się zamyka, do odkurzacza jak się wyłącza, do śmietnika jak się zamyka itd tylko nie do ludzi taki mały crazy!