reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

Tak o tej pierwszej ze zdjęcia myślałam, najlepiej mi wyglądała. I mam dylemat, albo ta z allegro albo ta z beloff. Muszę zobaczyć ile łącznie wyjdzie z beloff jakbym chciała wkładkę i osłonę na pałąk itd.
Kurde powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę o wkładce do spacerówki...u brata trójka dzieciaków u znajomych tez pełno i nikt takich cudów nie miał.... 🙀 😁 🙄

reklama
Czy któraś z Was kupowała wkładkę do spacerówki? Bo chce jakąś kupić taką konkretną z motylkiem, ale mam dylemat.
ja sobie tutaj zamówiłam wybierasz model wózka, tkaniny itd szyja na wymiar i wcale nie wychodzi drożej polecam zdecydowanie 😍👍

Nie da się ich nie kochać, to mój czwarty bokser, zawsze ta sama maść i to samo imię.
Właśnie to jest zdumiewające, że one tylko tak groźnie wyglądają :) a są bardzo potulne, mądre i kochają dzieci 🥰
🐾✌️
podobno są bardzooooo wyrozumiałe nawet jak dzieci je bardzo miętoszą 😂 brat też ma
ale ja jakoś odkąd uczestniczyłam w akcji pogryzienia przez psa bratanka plus doszedł sąd to mi się odechciało a chciałam kiedyś bernardyna☹️

Kurde powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę o wkładce do spacerówki...u brata trójka dzieciaków u znajomych tez pełno i nikt takich cudów nie miał.... 🙀 😁 🙄
no to jest komfort dla dziecka podczas spacerów a i dla ciebie jak podrośnie możesz wyjąć uprać. moje ubranko z wizja się zdejmuje ale jakoś nie chce mi się tego wszystkiego rozmontowywać za każdym razem jak 🤮.
a u mnie Sąsiadka 4 lata woziła i nawet nie uprała ani razu i też jak usłyszała to zdziwko 'ale wymysły' więc co rodzina to inny klimat 😂😂😂

no to jest komfort dla dziecka podczas spacerów a i dla ciebie jak podrośnie możesz wyjąć uprać. moje ubranko z wizja się zdejmuje ale jakoś nie chce mi się tego wszystkiego rozmontowywać za każdym razem jak 🤮.
a u mnie Sąsiadka 4 lata woziła i nawet nie uprała ani razu i też jak usłyszała to zdziwko 'ale wymysły' więc co rodzina to inny klimat 😂😂😂
No właśnie patrzyłam na swoją spacerówkę i wydaje mi się , że jest elegancka ale w użytkowaniu się okaże....ja mam xlander xmove...:)
A bratową to pamiętam jak co chwilę prała tą wkładkę z wózka więc 4 lata nie jeździła z ugnojoną i że to wymysł😂😂Dla mnie akurat "wymysłem" jest jeździć 4 lata i nie wyprać😂

ja sobie tutaj zamówiłam wybierasz model wózka, tkaniny itd szyja na wymiar i wcale nie wychodzi drożej polecam zdecydowanie 😍👍

Robiłam wczoraj symulacje i moj projekt wynosi 250zl 😂 jednak wolałabym chociaż troszkę mnjej

reklama
Do góry