reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Śpi super, tylko pozazdrościć. U mnie od miesiąca jedna wielka porażka. Pobudka z zegarkiem w ręku co dwie godziny przy czym w tym 40 min przy cycku. Już nie wiem co mam robić, wprowadziłam kaszkę przed spaniem bo może cycem się nie najada, ale i to nie pomaga. Chodzę i wyglądam jak zombi 🙈🙈 bo i w dzień nie mam jak się przespać kiedy on śpi, do ogarnięcia dom i dwójką starszych dzieci.
Oooo, w końcu nas nadrobiłaś 😀😀😀 Widziałam jak od tygodnia lubisz nasze posty i nadrabiasz i się zastanawiałam kiedy dojdziesz do końca 😂

reklama
My jesteśmy na mm i tylko wit d3 i biogaia zażywamy.
A dzisiejsza noc była tragiczna...co 2 godz pobudka z płaczem...między czasie strasznie luźna kupa...i zanim porządnie ją uśpiłam to po 30 min znowu pobudka...masakra:(Mam nadzieję , że to zęby idą a nie coś nam się przywlekło:(

Ja wtedy też ją odkładam bo dla swojego i jej dobra:) lepiej jak chwilkę pobędzie sama a ja będę mieć czas na ogarnięcie swoich emocji:)Ale to chyba tylko dlatego ,że ja też siedzę sama z nią i w takiej sytuacji nie ma mnie kto zastąpić ....ale i tak mimo wszytko kocham tego małego gałgana miłością prze okrutną😍🥰Czekam aż mąż wróci to wtedy zrelaksuję się w jakiejś galerii a wieczorem mohito🤣
I jak ja Cię rozumiem doskonale. Przybij 5!

Dziewczyny, z ciekawości, dostałyscie bon turystyczny dla Waszych dzieci? Ja sprawdzałam w kwietniu i miałam na dwie starsze, i oczywiście nie uważałam, że mi się należy na najmłodszą (nie żebym w ogóle uważała, że mi się należy).
Wchodzę dzisiaj, a tam trzy bony, i teraz zgłupiałam, czy,to wszyscy dostali z dziećmi urodzonymi w tym roku?
Tak jak mam na trójkę 😊

reklama
Do góry