reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny, z ciekawości, dostałyscie bon turystyczny dla Waszych dzieci? Ja sprawdzałam w kwietniu i miałam na dwie starsze, i oczywiście nie uważałam, że mi się należy na najmłodszą (nie żebym w ogóle uważała, że mi się należy).
Wchodzę dzisiaj, a tam trzy bony, i teraz zgłupiałam, czy,to wszyscy dostali z dziećmi urodzonymi w tym roku?
Tak u mnie bon już około miesiąca gotowy do użycia teraz się śmieje, że syn musi gdzieś nas zabrać na wakacje😅

reklama
Chyba jestem dziwniejsza, bo co wtorek o 20.30 robię małej zdjęcie.... A potem kolaż 😌

Ciekawe kiedy mi się znudzi 🙈🙈
No co Ty! To jest wspaniała pamiątka 😍 Ja robię mojej codziennie jakieś zdjęcia, ale co miesiąc robię jej sesje zdjęciową 😀 Wgl zdj z 7 tygodnia to ja mam ten sam rożek, z drugiej strony jest minki różowy 😁

Śliczna dziewczynka ❤️

Ooo, jak któraś chce to możemy pokazać nasze dzieciaczki 🥰

Dziewczyny, z ciekawości, dostałyscie bon turystyczny dla Waszych dzieci? Ja sprawdzałam w kwietniu i miałam na dwie starsze, i oczywiście nie uważałam, że mi się należy na najmłodszą (nie żebym w ogóle uważała, że mi się należy).
Wchodzę dzisiaj, a tam trzy bony, i teraz zgłupiałam, czy,to wszyscy dostali z dziećmi urodzonymi w tym roku?
Tak, też dostałam.

A no właśnie, to też wcześniaczek to inaczej się liczy 😊 ale to i tak sporo przybrał jak przez 5 miesięcy aż 4800 gram 🥰 Moja w 3,5 miesiąca 3100 g 🥰
M
My mieliśmy od razu po narodzinach małej wystawiony.

No co Ty! To jest wspaniała pamiątka 😍 Ja robię mojej codziennie jakieś zdjęcia, ale co miesiąc robię jej sesje zdjęciową 😀 Wgl zdj z 7 tygodnia to ja mam ten sam rożek, z drugiej strony jest minki różowy 😁

Śliczna dziewczynka ❤️

Moja ma cały pokoik urządzony w łowickie wzory :) w Szwajcarii nie do podrobienia haha 😜

Pokazujcie swoje aniołki 🙏🙏🙏

Mierzyłam i ważyłam właśnie Nelke sama, bo szczepienie nam przenieśli z 20 lipca na 19 sierpnia 😡 I mała ma 68 cm ( ur. 58 cm) i 6900 gram ( ur. 3800 gram) 🥰 Ma 3,5 miesiąca, za dwa dni kończy 16 tygodni 🙂
A jak tam u Waszych dzieciątek? 😊
Mój ma 17 tyg, waży 7300 g i mierzy 72 cm. Urodził się jako wcześniak z wagą 3,020 g więc ładnie nadrobił. Jak patrzę w książeczce pierwszego syna to identycznie rósł i przybierał, choć był tylko na piersi więc tak samo rosną i podobni też są bardzo do siebie🙂❤️

Śliczna dziewczynka ❤️

Anastazja obecnie 😊

Załączniki

• 20210704_092028.jpg
    20210704_092028.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry