reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Brakuje Ci mojego ukochanego króliczka 🤣🙈🙈
Dobrusia uwielbiała, Marcysi też kupiłam i też uwielbia i jest też wesja dla chłopców choć z uwagi na tę mega szeleszczącą spódniczkę wersja "dziewczęca" jest fajniejsza https://allegro.pl/oferta/mom-s-care-maskotka-sensoryczna-kroliczka-roz-937-7930870092

I tę ośmiornicę młoda uwielbia memlać za macki https://allegro.pl/oferta/mom-s-care-mini-osmiornica-czerwona-997-7939327337

Książkę z braku czasu czytałam na kiblu czyli naprawdę hardkorowo, po 2-3 strony na raz. Naprawdę jest super.
I bajka dla dzieci (ale starszych, dla mojej prawie 4latki jest ok) "Kraina Nadziei"

Mam leżaczek - hustawkę z fisher price, ale leży w garazu, bo Dobrusia by mi ją rozniosła (to zresztą po niej jest). Mała by pewnie chciała w niej siedzieć, no ale ona jest do 9 kg, a Dobrusia waży 20 🤣🤣

Moja w koszu mojżesza w ogóle nie chce leżeć. Jest duży, więc spokojnie jeszcze ze dwa miesiące możemy go używać, ale chyba sprzedam, bo po co mi, wstawię łóżeczko chyba.

Ja zazdroszczę, że możesz coś zrobić. Żeby moja spała to albo wózek na dworzu, albo 15minutówki. I jeszcze musi być bardzo cicho. Co jak możesz się domyślić z niespełna 4latką jest fizycznie niemożliwe. Na szczęście śpi w nocy.
No właśnie u mnie sprzątanie zaczyna się po 21 jak idzie spać na noc, bo u nas też 15 minutowki. Wczoraj miała fajny dzień bo robiła częste drzemki i nawet do godzinki, a dzisiaj już wgl nie spi, chyba czuje ze mama nie domaga dzisiaj, bo jestem po drugim szczepieniu na covid i czuje się fatalnie.

reklama
Moja to nawet 15 min nie wytrzyma....a myślałam, że taki bujaczek uratuje mi dupę...ale cóż nasze "typy" tak mają , że fotelik i bujaczek bleee...:)

Liczę jednak na to , że uda się moją przestawić jakoś....będę próbować....heh jak ja mojej śpiewam to zaczyna się śmiać....szczerze mówiąc nie dziwię się 😂
A to moja uwielbia jak jej śpiewam, zawsze zasypia przy tym. Gdy nie umie zasnąć przy cycku to biorę ja na ręce i bujam i śpiewam, to na początku patrzy na mnie jak w zegarek tymi paczydełkami i uśmiecha się do mnie słodko a potem zasypia 🥰

No właśnie u mnie sprzątanie zaczyna się po 21 jak idzie spać na noc, bo u nas też 15 minutowki. Wczoraj miała fajny dzień bo robiła częste drzemki i nawet do godzinki, a dzisiaj już wgl nie spi, chyba czuje ze mama nie domaga dzisiaj, bo jestem po drugim szczepieniu na covid i czuje się fatalnie.
A u mnie w domu ja nie sprzątam ( tzn sprzątam, ale mało), a wszystko sprząta narzeczony 😁 Za to ja obiady robie, bo on nie umie 😝

Ja pierdl dziecko porównać do Ryszarda Kalisza 😂😂 padłam
Myślę , że opinię pisał tatuś....:)Ale zrobiła mi dzień ta opinia:)

Moja dzisiaj nabyła nowych umiejętności...piszczy jak szalona...kiedyś pojawiały się pojedyńcze piski ale dzisiaj już z godz piszczy i piszczy...a rano jak jej wyszło pierwszy raz w takiej tonacji to aż się wystraszyła 😂Wczoraj było plucie jak szalona cały dzień a dzisiaj piszczy:)No ale dzisiaj 4 miesiąc kończy więc jest okazja do świętowania:)

Myślę , że opinię pisał tatuś....:)Ale zrobiła mi dzień ta opinia:)

Moja dzisiaj nabyła nowych umiejętności...piszczy jak szalona...kiedyś pojawiały się pojedyńcze piski ale dzisiaj już z godz piszczy i piszczy...a rano jak jej wyszło pierwszy raz w takiej tonacji to aż się wystraszyła 😂Wczoraj było plucie jak szalona cały dzień a dzisiaj piszczy:)No ale dzisiaj 4 miesiąc kończy więc jest okazja do świętowania:)
Gratulacje, my też się cieszyliśmy do czasu kiedy teraz piszczy jak ma nerwy. Wtedy idzie ogluchnąć 😂

reklama
Ja też czułam się źle po drugim szczepieniu ale tylko jeden dzień.

Przeczytajcie sobie pierwsza ocenę króliczka na allegro...:) 😂Na to bym nie wpadła aby porównać ćórkę😂
Obśmiałam się 🤣🤣🤣

Do góry