no ja długo zwlekałam ale trzeba jakość iść do wc czy wody się napić czy zjeść coś niestety... moja fizjo zaznaczyła tylko żeby nie było to godzinami a jak max 2h dziennie to bez przesady.No właśnie dziewczyny, bo piszecie tu o bujaczkach i leżaczkach. Jakie macie?
Mi fizjo powiedziała, że bujaczki i leżaczki nie są dobre dla niemowląt, bo nie są dobre na kręgosłup dziecka, zła pozycja. No niby ma rację, ale ja zakupiłam taki leżaczek zwykły, żaden wymyślny juz w ciąży i pomimo zakazu fizjo dwa dni temu go wyciągnęliśmy i szczerze mówiąc ratuje dupe totalnie. Ona uwielbia w nim być, ona w nim jest jak żywioł energii, skacze jak szalona, łapie do rączek te grzechotki na pałąku i aż żal mi jej tam nie dawać jak taką frajdę jej to sprawia i przynajmniej w tym czasie mogę coś zrobić. Mało ją do tego daje, bo góra dwa razy dziennie za 10 minut, żeby nie leżała w tym dużo.. Ale skoro jej się podoba to bym kupiła jakiś lepszy, mniej obciążający kręgosłup.
zaznaczyła też że żadne na pałąkach taki jak babybjorn (a właśnie takie początkowo chciałam kupić ) w rezultacie kupiłam polskiej firmy 3 w 1
KINDERKRAFT FINIO + FINI LEŻACZEK I KRZESEŁKO
Kup teraz na Allegro.pl za 648 zł - KINDERKRAFT FINIO + FINI LEŻACZEK I KRZESEŁKO (10467051087). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl