reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
QUOTE="Mary2094, post: 21333470, member: 200910"]
Bo pewnie modlitwą i różańcem wszystko się zalatwi 😂😂
Wierzę w Boga, ale czasem jak słyszę te brednie kościoła to śmiać mi się chcę. In Vitro jest wielkim darem, bo ludzie którzy nie mogą mieć dzieci mają wielką szanse na to, i nie zrozumie tego ten kto się o dziecko nie starał.
Tak samo Pani Kaja Godek na mnie działa tak elektryzująco, że bym jej najchętniej tylek w mrowisku ulokowała tak działa na mnie ta baba.
Dokładnie uważam tak samo😊wiesz co nie tylko o modlitwę tylko ze to niegodne kobiety i porównanie do inseminacji u zwierząt itp. Poprostu żenada 😂 normalnie takie brednie , że aż wstyd powtarzać 🙈
[/QUOTE]
A wyobraź sobie jaki u mnie skandal bo u mnie była igerencja i badanie pod kątem wad genetycznych wybierane były i byłapsze najlepsza. a te nieprawidłowe utylizacja więc zaraz byłabym okrzyknięta ze morduje nie winne dzieci ahhh. temat rzeka☹️
u mnie zero chrzcin i tego typu imprez 😜
moja siostra np robi ale nie wierzy ślepo w to wszystko
a moje brat nie wierzy ale robi bo na wiosce mieszka więc zaraz by ich wyklęli 😂😂😂

Dokładnie uważam tak samo😊wiesz co nie tylko o modlitwę tylko ze to niegodne kobiety i porównanie do inseminacji u zwierząt itp. Poprostu żenada 😂 normalnie takie brednie , że aż wstyd powtarzać 🙈
A wyobraź sobie jaki u mnie skandal bo u mnie była igerencja i badanie pod kątem wad genetycznych wybierane były i byłapsze najlepsza. a te nieprawidłowe utylizacja więc zaraz byłabym okrzyknięta ze morduje nie winne dzieci ahhh. temat rzeka☹️
u mnie zero chrzcin i tego typu imprez 😜
moja siostra np robi ale nie wierzy ślepo w to wszystko
a moje brat nie wierzy ale robi bo na wiosce mieszka więc zaraz by ich wyklęli 😂😂😂
[/QUOTE]

Juz by w Ciebie krzyżami rzucali 😂😂
No my robimy chrzciny dla spokoju rodziców. Z chęcią bym ich nie robiła.

Ale żałuję teraz jednego...to taki żarcik....podczas transferu lekarz powiedział do mnie"ale to będzie niegrzeczne dziecko"....a ja na to" niech będzie jakiekolwiek byle by było"....ale teraz bym chyba poprosiła o chociaż troszkę grzeczniejsze😂😂
Uważaj czego pragniesz 😃😃
Miejmy nadzieję ze się wyciszy maleństwo.

Ooo muszę to wypróbować 🤔 z zabawek to u mnie sprawdza się ośmiornica Tomy Lamaze, młoda potrafi do niej gadać z pół godziny. Jeszcze Ogoboli, taka silikonowa kula jest hitem - leży bąk i próbuje ja do dzioba włożyć 😂
Tak, tak kula jest świetna 😁 moja też ją ma i tak próbuje ją wcisnąć do buzi, że po dłuższym czasie się już denerwuje bo jej się nie udaje 😅 no nie dziwota 😂 Dzieci są przekochane 😍

Spróbuję jeszcze raz z bujaczkiem, tylko najgorsze jest to ze jak chce np coś przy niej zrobić to tylko potrafi zawiesić się na tv. A nie chce nadużywać tego tym bardziej że jest to małe dziecko i nie powinno oglądać tv.
Moją też już interesuje tv i niestety nie pozbędziemy się tego, bo takie rzeczy zawsze dzieci interesują 😜 Ale też nie daje mojej oglądać, od małego uczyć...

reklama
Tak, tak kula jest świetna 😁 moja też ją ma i tak próbuje ją wcisnąć do buzi, że po dłuższym czasie się już denerwuje bo jej się nie udaje 😅 no nie dziwota 😂 Dzieci są przekochane 😍
Mam tą ośmiornice i właśnie ona od dwóch dni ratuje mi dzień. Położę młodej do łóżeczka I jak zaklęta się nią bawi 😃

Do góry