Poladd1234
Fanka BB :)
Mam pytanie czy któraś może stosuje tabletki antykoncepcyjne Slinda? Przy karmieniu piersią tylko jednoskładnikowe wchodzą w grę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow z brzuszka na plecy się już obraca, to za........e szybkoWitajcie Mamuśki daaaaawno mnie tu nie było przy trójce dzieci mam co robić Fabianek w środę skończył 9 tyg waży prawie 6kg i ubranka 74 długi chłop po tatusiu cysia ciąga czasami butle dostaje jak muszę wyskoczyć na dłużej.....a tak to gaworzy i pyskuje już i przekręca się z brzuszka na plecy.. Co do pleśniawek pamiętam że z córką lekarz kazał mi po prostu pieluchą tetrową przecierać i pomagało...
Witajcie Mamuśki daaaaawno mnie tu nie było przy trójce dzieci mam co robić Fabianek w środę skończył 9 tyg waży prawie 6kg i ubranka 74 długi chłop po tatusiu cysia ciąga czasami butle dostaje jak muszę wyskoczyć na dłużej.....a tak to gaworzy i pyskuje już i przekręca się z brzuszka na plecy.. Co do pleśniawek pamiętam że z córką lekarz kazał mi po prostu pieluchą tetrową przecierać i pomagało...
Mi gin zakazała tabletek ze względu na moje choróbska. Ale tak, jednoskładnikowe powinny być. Poza tym na ten moment nie mam po co używaćMam pytanie czy któraś może stosuje tabletki antykoncepcyjne Slinda? Przy karmieniu piersią tylko jednoskładnikowe wchodzą w grę...
Nie znasz dnia ani godziny jak Cię dzieciak zaskoczy już więcej dzieci nie planujemy mamy wymarzoną trojeczkę i wolę się zabezpieczyć żeby niespodzianki nie było bo już całkiem osiwiejeMi gin zakazała tabletek ze względu na moje choróbska. Ale tak, jednoskładnikowe powinny być. Poza tym na ten moment nie mam po co używać
Alw fajny duży chłopak, moja jeszcze się nie przekręca więc wow! Jej kiepsko podnoszenie głowy wychodzi (ale w normie) a co dopiero przekręcanie.
Cześć Wow, no to bardzo długi No to mega szybko jak przewraca się już z brzuszka na plecy, silny chłopakWitajcie Mamuśki daaaaawno mnie tu nie było przy trójce dzieci mam co robić Fabianek w środę skończył 9 tyg waży prawie 6kg i ubranka 74 długi chłop po tatusiu cysia ciąga czasami butle dostaje jak muszę wyskoczyć na dłużej.....a tak to gaworzy i pyskuje już i przekręca się z brzuszka na plecy.. Co do pleśniawek pamiętam że z córką lekarz kazał mi po prostu pieluchą tetrową przecierać i pomagało...
Cześć Wow, no to bardzo długi No to mega szybko jak przewraca się już z brzuszka na plecy, silny chłopak
Moja Nela to już zaczyna gaworzyć, uwielbia jak się do niej mówi, uważnie słucha i co chwilę się śmieje, taka radosna dziewczynka Wczoraj wieczorem rozmawiała z lampą na suficie Ale nie lubi leżeć na brzuszku, nie podnosi głowy tylko jeszcze dziobie, natomiast jak ją trzymam pionowo przy odbijaniu to super główkę sobie trzyma do tyłu
Moja jeszcze nielezy na takiej poduszce klin to zsuwa się z niej czyli kręci się bardziej ale jeszcze nie obracaDziewczyny zapytam, czy wasze maluchy juz sie same obracają?moja sobie obczaiła jak się obrócić z boku na bok I chyba ćwiczenia skutkują bo się tylko na boki obraca. Plus siłować zaczęła się z głową ( dla mnie za wcześnie)