reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja wczoraj takie twardnienia że nonstop, jakoś ustały ale po buscopanie 2*1i magnezie 400raz 3🙉 ja, jeszcze muszę 2,5tyg do 37tc wytrzymac jakoś, chyba już leżeć tylko muszę żeby nie powodować twardnien.

Musisz zaangażować męża i córkę w porządki. Leż i odpoczywaj!! :-)
Ja się w nocy obudziłam bo mnie brzuch bolal jak na okres, krew mi trochę leciała ( ale to było z tych miejsc gdzie miałam wycinane i szyte), i raz mi się zwymiotowało. Myślałam że już coś się dzieje i udałam się spać i jak się obudziłam to wszystko normalnie 🤨

reklama
Ja wczoraj takie twardnienia że nonstop, jakoś ustały ale po buscopanie 2*1i magnezie 400raz 3🙉 ja, jeszcze muszę 2,5tyg do 37tc wytrzymac jakoś, chyba już leżeć tylko muszę żeby nie powodować twardnien.
Mozliwe ze musisz się więcej oszczędzac 😊 2.5 tygodnia to już nie aż tak dużo ale trzeba wytrzymac. Mi do 37 tygodnia zostało 5 dni.

Ja mam jedną dupną walizkę na kółkach, jest mega wielka, i myślę, że się w nią zmieszczę, a jeśli nie, to jeszcze wezmę taka mniejsza podręczna torbę 😁 Jedziemy na 3 dni do szpitala i spakować się trzeba jakbyśmy na wakacje jechały na co najmniej tydzień 😂
Dokładnie🙂a najlepsze że ja mam tylko koszule do spania i ciuchy na wyjście a reszta to rzeczy małej i w sumie kosmetyki , podkłady. Zastanawiam się jak będą wakacje to jak te pakowanie wtedy będzie wyglądać heh

Musisz zaangażować męża i córkę w porządki. Leż i odpoczywaj!! :-)
Ja się w nocy obudziłam bo mnie brzuch bolal jak na okres, krew mi trochę leciała ( ale to było z tych miejsc gdzie miałam wycinane i szyte), i raz mi się zwymiotowało. Myślałam że już coś się dzieje i udałam się spać i jak się obudziłam to wszystko normalnie 🤨
To w tym najgorsze że jak już mogłoby się cos wydarzyc to jak na złość 😉

Dokładnie🙂a najlepsze że ja mam tylko koszule do spania i ciuchy na wyjście a reszta to rzeczy małej i w sumie kosmetyki , podkłady. Zastanawiam się jak będą wakacje to jak te pakowanie wtedy będzie wyglądać heh
Ja w sumie nie biorę rzeczy na wyjście, ubiorę to w czym pojadę. Teraz wakacje to duża walizka dziecka a nasze to małe podręczne torby hahaha😂

No właśnie teraz to już czekam z niecierpliwością aż coś się stanie. 😂
To trzymam kciuki 🤣🤣
Ja w sumie nie biorę rzeczy na wyjście, ubiorę to w czym pojadę. Teraz wakacje to duża walizka dziecka a nasze to małe podręczne torby hahaha😂
Ja podobnie.
Co do pakowania, to starsza pakuje się już sama, ale Dobrusia i ja w jednej walizce, plus jeszcze torba z zabawkami (w sumie to u nas bardziej z książkami) i profilaktycznie nocnik 🙈🙈
Ja nie wiem jak teraz na wyjazdy będziemy się pakować, ale gdybyśmy chcieli jechać jednym autem (mimo, że mam Grand Espace) z psami, to bez bagażnika dachowego chyba sie nie obejdzie 🤣🤣
No bo jak.
2 wielkie psy, wózek, plecak męża, plecak córki, torba i walizka dla mnie i młodszycg dziewczyn.
No ni chuchu 🤣🤣🤣

reklama
To trzymam kciuki 🤣🤣

Ja podobnie.
Co do pakowania, to starsza pakuje się już sama, ale Dobrusia i ja w jednej walizce, plus jeszcze torba z zabawkami (w sumie to u nas bardziej z książkami) i profilaktycznie nocnik 🙈🙈
Ja nie wiem jak teraz na wyjazdy będziemy się pakować, ale gdybyśmy chcieli jechać jednym autem (mimo, że mam Grand Espace) z psami, to bez bagażnika dachowego chyba sie nie obejdzie 🤣🤣
No bo jak.
2 wielkie psy, wózek, plecak męża, plecak córki, torba i walizka dla mnie i młodszycg dziewczyn.
No ni chuchu 🤣🤣🤣

Dzięki 😃😃
Ale faktycznie teraz to jak nawet człowiek na 2 dni będzie chciał gdzieś jechać to dla dziecka cała armia rzeczy a my z mężem pewnie w bagażu podręcznym będziemy się pakować 😃 myślimy wgl jak rozwiązać podróżowanie z dzieckiem i psem, mamy jamnika a ona po całym aucie łazi jak gdzieś jedziemy. Jedynie w miarę usiedzi u mnie na kolanach.

Do góry