Stan po cięciu niecałe dwa lata i sama nie chce próbować naturalnie bo się bojeTo jjuz prawie jak marzecA jakie masz wskazania do cc?
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
No tak może bycja jak kaczka stąpam, Mała się mega rozpycha, no nic muszę jeszcze ponad 2tygodnie wytrzymać do 37plus 0
Ja już dziś 37+2 albo jest cisza przed burzą, albo faktycznie za tydzień pojadę do szpitala na kontrolę i będzie wywołanie
Nadja_n
Tak czy tak tydzień to już mega krotkoJa już dziś 37+2 albo jest cisza przed burzą, albo faktycznie za tydzień pojadę do szpitala na kontrolę i będzie wywołanie
Fajnie
Mary2094
Tak czy tak tydzień to już mega krotko
Fajnie
Z jednej strony się cieszę że i tak czy tak w lutym zobaczę maleństwo, ale z drugiej strony się boje ile będziemy musiały jeszcze spędzić w szpitalu i co będzie dalej. Cały czas myślę o tym wszystkim, i już nie wiem co bardziej mnie przeraża, poród czy to co będzie po.
Na dzień kobiet 8 marcaDokładnie wszystkie emocje się już mieszają a na kiedy masz termin bo juz nie pamiętam
Mary2094
Na dzień kobiet 8 marca
Ja tak miałam pierwszy raz z usg aż potem się pozmieniało ale jak fajnie
Niedługo mama
O jaka ładna data, ja 8 marca mam wizytę na której się dowiem czy mój syn się obrócił główkowo czy cc. Chyba ze coś wcześniej się wydarzyNa dzień kobiet 8 marca
Ja niby mam termin na 8 marca ale jakos czuje że wcześniej się zobaczymyO jaka ładna data, ja 8 marca mam wizytę na której się dowiem czy mój syn się obrócił główkowo czy cc. Chyba ze coś wcześniej się wydarzy
Mój pierwszy synek jest z 8 marca super data! Fajny prezent dla mamy!Na dzień kobiet 8 marca
reklama
Mi teraz przy cesarce zalecają mycie żelem do higieny tym co zazwyczaj, sika nie do prysznica i delikatne osuszanie średnim nawiewem z suszarki no wiem też się ubawiłam ale działaOprócz tych rzeczy do podmywania polecam też spanie bez bielizny