Nadja_n
Fanka BB :)
Daj znać trzymamy kciukiMamy ten sam termin i wygląda na to że mój jeszcze mniejszy za 2 h mam usg siedzę jak na szpilkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać trzymamy kciukiMamy ten sam termin i wygląda na to że mój jeszcze mniejszy za 2 h mam usg siedzę jak na szpilkach
U mnie identyczny termin 12.03 a na usg tez szaleje ostatnio termin wyszedł na 1.03 ale tym się nie ma co przejmowaćJa mam 34+5 tc ... z miesiączki termin na 12.03 ... a potem z usg co chwile mi zmienia ... raz ,ze mały brzuszek i ze jest mała a ostatnio mi powiedział ,ze jest większa mała i cofnął mi termin na sam początek marca. How knows jak to liczyć . W piątek idę na wizytę zobaczymy jaka waga bo 2tyg temu było 2200g
I jak tam po USG?Mamy ten sam termin i wygląda na to że mój jeszcze mniejszy za 2 h mam usg siedzę jak na szpilkach
Źle napisałam, dzisiaj mam 33+0 czyli o jeden dzień do przodu I termin na 18.03 także może będziemy rodzic w podobnym terminie Z czego Ty ustalona cesarka, więc data pewna, a u mnie nie wiadomo kiedy wyjdzieTak ja jutro 33tc plus 0,ja cc 17lub 18.03,22lutego sie dowiem dokładnie.
W niemczech wizyty końcówka ciąży co tydzień czy co 3 dni, ale właśnie nie zapytałam od którego tygodnia. Także jak w Polsce normalnie co miesiąc to bym chyba ale ja też ciąża specjalnej troski. Nie taka normalna ja u Was w większości.
Myślę że od 37tc.
Jakos taki mi się kojarzy z pierwsza córeczka tylko ja już 37tc plus 6 urodziłam naturalnie.
Ja jutro 33+0ale to Tobie z usg wyszło 18.03?Źle napisałam, dzisiaj mam 33+0 czyli o jeden dzień do przodu I termin na 18.03 także może będziemy rodzic w podobnym terminie Z czego Ty ustalona cesarka, więc data pewna, a u mnie nie wiadomo kiedy wyjdzie
Heh... czyli teraz tylko czekamy na nasze wyrocznie kiedy im się zachce przyjść na świat ... któraś może w Krakowie będzie rodzic ?U mnie identyczny termin 12.03 a na usg tez szaleje ostatnio termin wyszedł na 1.03 ale tym się nie ma co przejmować
Czyli może się spotkamy tez UjastekJa w Krk na ujastku