Wszyscy wkoło coś robią, ja leżę i gram w gierki na telefonie, czuję się bezużyteczna, zadają mega intymne pytania o mój stan i wkurzają się, że nie chcę o tym mówić beczę z wkurzenia i bezsilności i zdaję sobie sprawę, że duży w tym udział mają hormony jeszcze miesiąc...Jak się dziewczyny czujecie? Co tam u was słychać ?
reklama
Nadja_n
Fanka BB :)
Ja też się czuję bezużyteczna, ta pandemia mnie dodatkowo dobija, u nas nic nieczynne, idzie zglupiecWszyscy wkoło coś robią, ja leżę i gram w gierki na telefonie, czuję się bezużyteczna, zadają mega intymne pytania o mój stan i wkurzają się, że nie chcę o tym mówić beczę z wkurzenia i bezsilności i zdaję sobie sprawę, że duży w tym udział mają hormony jeszcze miesiąc...
Moje zgagi są, kosmiczne, brzuch jeszcze mega wysoko, u mnie zostało 6 tygodni do cc.
Ciężko będzie wytrzymać
Dziewczyny, czym Wy się przejmujecie? To jedyny taki czas kiedy naprawdę to inni powinni wokół Was skakać! To czas na ostatnie chwile odpoczynku, chociaż wątpliwej jakości przez nasze dolegliwości... Uszy do góry, jak macie siłę i chęć to coś poróbcie, ale odpoczynek nam się należy i już! A przede wszystkim jest po prostu potrzebny na tym etapie
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ale czasami po prostu człowiek chce trochę ponarzekać do innych, którzy zrozumiejąDziewczyny, czym Wy się przejmujecie? To jedyny taki czas kiedy naprawdę to inni powinni wokół Was skakać! To czas na ostatnie chwile odpoczynku, chociaż wątpliwej jakości przez nasze dolegliwości... Uszy do góry, jak macie siłę i chęć to coś poróbcie, ale odpoczynek nam się należy i już! A przede wszystkim jest po prostu potrzebny na tym etapie
Ja dzisiaj wyprasowałam wszystkie ciuszki, które mam wyprane dla alienki, w tym tygodniu będę prać kolejne (i oby ostatnie) partie
Niedługo mama
Jakie bezużyteczne mega pracę wykonujemy nosząc te małe bobasynic więcej nie musimy już robicJa też się czuję bezużyteczna, ta pandemia mnie dodatkowo dobija, u nas nic nieczynne, idzie zglupiec
Moje zgagi są, kosmiczne, brzuch jeszcze mega wysoko, u mnie zostało 6 tygodni do cc.
Ciężko będzie wytrzymać
Mnie dzisiaj strasznie głowa boli.. cały dzieńJak się dziewczyny czujecie? Co tam u was słychać ?
Mary2094
Ja wczoraj miałam kryzys że popłakałam się ale to hormony robią swoje. A dziś pojechałam odwiedzić mamę bo jest 2 tyg po covidzie a cały czas coś ją jeszcze męczy i nie może wrócić do 100% sprawności i chociaż poprawiłam jej humor bo nie siedziała sama jak palec i sie lepiej trochę mogła poczuć.Wszyscy wkoło coś robią, ja leżę i gram w gierki na telefonie, czuję się bezużyteczna, zadają mega intymne pytania o mój stan i wkurzają się, że nie chcę o tym mówić beczę z wkurzenia i bezsilności i zdaję sobie sprawę, że duży w tym udział mają hormony jeszcze miesiąc...
Mary2094
A Ty jak tam ?Jak się dziewczyny czujecie? Co tam u was słychać ?
Niedługo mama
O tez tak nieraz mam, że się poryczę niewiadomo o coJa wczoraj miałam kryzys że popłakałam się ale to hormony robią swoje. A dziś pojechałam odwiedzić mamę bo jest 2 tyg po covidzie a cały czas coś ją jeszcze męczy i nie może wrócić do 100% sprawności i chociaż poprawiłam jej humor bo nie siedziała sama jak palec i sie lepiej trochę mogła poczuć.
reklama
Mary2094
No ja akurat wczoraj trochę przez męża bo czasem wstanie on lewą nogą i mi się udziela jego humor.O tez tak nieraz mam, że się poryczę niewiadomo o co