reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Jeśli miałabyś śluz gęsty jak twarożek , żółty o nieprzyjemnym zapachu to wtedy jest infekcja bakteryjna , jeśli zielony to już zapalenie pęchęrza . Jeśli tak jak piszesz że normalny biały to nie ma co się martwic bo to taka ochrona przed drobnoustrojami i bakteriami żeby się nie dostały do dróg rodnych kobiety

reklama
Widzicie ja mam znowu obawy bo moja się mało rusza ale serduszko bije, nie wiem czy naprawdę taka leniwa.. w czwartek idę do lekarza więc zapytam..

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzicie ja mam znowu obawy bo moja się mało rusza ale serduszko bije, nie wiem czy naprawdę taka leniwa.. w czwartek idę do lekarza więc zapytam..

Ja ruchy czuje czasami rano ale bardzo rzadko dopiero wieczorem jak zjem kolacje i sie poloze to mala sie kreci czasami tak sie ropycha ze pol brzucha chodzi i to tez nie dluzej niz kilka minut nie dluzej niz 5 min. Na forach pisze ze po ruchach dziecka w tym czasie bedziemy mogly sugerowac sie jak nasze małżeństwa beda funkcjonować po porodzie :) nie wiem ile w tym prawdy bo to moja pierwsza ciaza :)

Duśka79 przepraszam że zapytam ale czemu straciłaś dwoje aniołków i na jakim etapie ciąży? Ja też straciłam jedno w styczniu tego roku, z USG wychodził 5 tc a z miesiączki 8 tc

Ja ruchy czuje czasami rano ale bardzo rzadko dopiero wieczorem jak zjem kolacje i sie poloze to mala sie kreci czasami tak sie ropycha ze pol brzucha chodzi i to tez nie dluzej niz kilka minut nie dluzej niz 5 min. Na forach pisze ze po ruchach dziecka w tym czasie bedziemy mogly sugerowac sie jak nasze małżeństwa beda funkcjonować po porodzie :) nie wiem ile w tym prawdy bo to moja pierwsza ciaza :)
Haha to znaczy jak się mało rusza to jak będzie funkcjonować małżeństwo? [emoji16] Ja mam podobnie raz mocniej raz słabiej ale też krótko, chociaż ostatnio w sobotę to mi się brzuch cały ruszał, tyle że ja jestem większa i pewnie gdzieś za miesiąc będę wyraźniej widzieć [emoji4] nie martwię się zbytnio bo mam ten detektor i serduszko pięknie bije ale chciałabym jakieś konkretne kopniaki dostać jak jakiś czas temu [emoji4]

W wieku 16 lat zostałam zgwałcona byłam w 2 miesiącu ciąży i niestety nie mogłam jej donosić z powodu jakiś kompilkacji . Drugą ciąże miałam w wieku 18 lat to był 7 tydzień , poroniłam ze wględu na to że serduszko przestało bić .

reklama
Do góry