reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
No tutaj w Anglii opieka nie jest za dobra , ze względu na to że tutaj ciąże uznają dopiero od 12 tyg ciąży , a wcześniej nawet cie nie przyjmią bo uważają że jak poleci to trudno , tutaj nawet ci leki na podtrzymanie nie dadzą ze względu na to że mają tutaj legalną aborcje

Nie mam, tylko poprostu robiłam na śniadanie dzisiaj jajecznicę i chyba było coś nie tak z szynką bo musiała mi zaszkodzić, zresztą mojemu mężowi też [emoji33] także szynka miała jeden dzień ale ile w sklepie była tego nie wiem, ale już jest lepiej dużo [emoji6]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Tyle co gniotło mnie po żołądku i biegunkę miałam ale przechodzi [emoji6]

A mnie za to zaczęła męczyć zgaga i znowu mam mdłości. Szczególnie na wieczór nawet jak nie zjem za dużo. Nie mam pojęcia dlaczego mdłości mi wróciły.

reklama
A to zgagę też mam od 4 dni, w sensie nie cały dzień ale takie napady zgagi mam [emoji16]

Do góry