reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Mam cukrzycę więc lody w moim przypadku odpadają. A niestety duża ilość wody powoduje że jeszcze bardziej mi niedobrze jest. Czytałam, że kefir pomaga, ale niestety przez chwilą wypiłam i dalej zgaga dalej męczy.

Mi też woda pomaga ale w małym stopniu o na chwilę, zazwyczaj muszę poprostu przeczekać

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie słyszałam że w Anglii czy Irlandii opieka ciężarnych nie jest za dobra, też mam znajomą w Irlandii i ocenia to jako tragedię..

Fakt że bardzo różni się od polskiej opieki ale w sumie trzeba się przyzwyczaić po prostu

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki mam takie niekonfortowe pytanie. Od jakis dwoch tygodni mam bardzo gesty sluz bialy wspomnialam o tym lekarzowi a on ze jezeli mnie nie swedzi to wszystko w porzadku do tej pory nie miałam do niego zarzutow wiec nie wiem czy panikuje czy to jest normalne. Miala tak ktoras z was

reklama
Jasne że mam ale nie wiem co dla ciebie znaczy bardzo gęsty, jeżeli lekarz cię bada i twierdzi że śluz jest w normie to się nie stresuj [emoji4]

Do góry