reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Jeśli miałabyś śluz gęsty jak twarożek , żółty o nieprzyjemnym zapachu to wtedy jest infekcja bakteryjna , jeśli zielony to już zapalenie pęchęrza . Jeśli tak jak piszesz że normalny biały to nie ma co się martwic bo to taka ochrona przed drobnoustrojami i bakteriami żeby się nie dostały do dróg rodnych kobiety

reklama
Widzicie ja mam znowu obawy bo moja się mało rusza ale serduszko bije, nie wiem czy naprawdę taka leniwa.. w czwartek idę do lekarza więc zapytam..

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzicie ja mam znowu obawy bo moja się mało rusza ale serduszko bije, nie wiem czy naprawdę taka leniwa.. w czwartek idę do lekarza więc zapytam..

Ja ruchy czuje czasami rano ale bardzo rzadko dopiero wieczorem jak zjem kolacje i sie poloze to mala sie kreci czasami tak sie ropycha ze pol brzucha chodzi i to tez nie dluzej niz kilka minut nie dluzej niz 5 min. Na forach pisze ze po ruchach dziecka w tym czasie bedziemy mogly sugerowac sie jak nasze małżeństwa beda funkcjonować po porodzie :) nie wiem ile w tym prawdy bo to moja pierwsza ciaza :)

Duśka79 przepraszam że zapytam ale czemu straciłaś dwoje aniołków i na jakim etapie ciąży? Ja też straciłam jedno w styczniu tego roku, z USG wychodził 5 tc a z miesiączki 8 tc

Ja ruchy czuje czasami rano ale bardzo rzadko dopiero wieczorem jak zjem kolacje i sie poloze to mala sie kreci czasami tak sie ropycha ze pol brzucha chodzi i to tez nie dluzej niz kilka minut nie dluzej niz 5 min. Na forach pisze ze po ruchach dziecka w tym czasie bedziemy mogly sugerowac sie jak nasze małżeństwa beda funkcjonować po porodzie :) nie wiem ile w tym prawdy bo to moja pierwsza ciaza :)
Haha to znaczy jak się mało rusza to jak będzie funkcjonować małżeństwo? [emoji16] Ja mam podobnie raz mocniej raz słabiej ale też krótko, chociaż ostatnio w sobotę to mi się brzuch cały ruszał, tyle że ja jestem większa i pewnie gdzieś za miesiąc będę wyraźniej widzieć [emoji4] nie martwię się zbytnio bo mam ten detektor i serduszko pięknie bije ale chciałabym jakieś konkretne kopniaki dostać jak jakiś czas temu [emoji4]

W wieku 16 lat zostałam zgwałcona byłam w 2 miesiącu ciąży i niestety nie mogłam jej donosić z powodu jakiś kompilkacji . Drugą ciąże miałam w wieku 18 lat to był 7 tydzień , poroniłam ze wględu na to że serduszko przestało bić .

reklama
Do góry