reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Mam cukrzycę więc lody w moim przypadku odpadają. A niestety duża ilość wody powoduje że jeszcze bardziej mi niedobrze jest. Czytałam, że kefir pomaga, ale niestety przez chwilą wypiłam i dalej zgaga dalej męczy.

Mi też woda pomaga ale w małym stopniu o na chwilę, zazwyczaj muszę poprostu przeczekać

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie słyszałam że w Anglii czy Irlandii opieka ciężarnych nie jest za dobra, też mam znajomą w Irlandii i ocenia to jako tragedię..

Fakt że bardzo różni się od polskiej opieki ale w sumie trzeba się przyzwyczaić po prostu

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki mam takie niekonfortowe pytanie. Od jakis dwoch tygodni mam bardzo gesty sluz bialy wspomnialam o tym lekarzowi a on ze jezeli mnie nie swedzi to wszystko w porzadku do tej pory nie miałam do niego zarzutow wiec nie wiem czy panikuje czy to jest normalne. Miala tak ktoras z was

reklama
Jasne że mam ale nie wiem co dla ciebie znaczy bardzo gęsty, jeżeli lekarz cię bada i twierdzi że śluz jest w normie to się nie stresuj [emoji4]

Do góry