reklama
Ja też tak oglądałam wózki ale stwierdziłam że nie będę kupować całkiem nowego bo szkoda pieniędzy, dzisiaj znajoma wystawiła mega super wózek używany 5 miesięcy, praktycznie nówka 3 w 1 za 700 zł, i tak się zastanawiam że chyba szkoda przepłacać za nowy skoro gondolę i tak używa się Max 5 miesięcy
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny piszecie o wyprawkach ja jestem tak w goracej wodzie kompana ze wozek mam juz od dwoch miesiecy kupiony 2w1 a dzis wlasnie powstalo lozeczko w pokoju malej oczywiscie pokoj juz wyremontowany uważam ze to dobry czas bo nie ukrywajmy brzuszki mamy coraz wieksze i nam tez napewno bedzie coraz ciezej. Poki co to zostalo mi do kupienia chemia pampersy itd ale to mysle zrobic po polowie stycznia i poodswiezac ciuszki bo tez juz mam kupione na zapas wiec nie ma co sie zastanawiac tylko mozna juz dzialac mam do was pytanie ile przytylyscie do tej pory ja jestem w 25 tygodniu i waze 12 kg wiecej jak jest u was? Uwazam ze troche mi za szybko przybiera na wadze ale lekarz powiedzial ze mam taka tendecje i nic sie nie dzieje mala zdrowa i wgl
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Zawsze mialam tendecje do tycia moze i tym razem tak jest przed ciaza wazylam 60 kg ale uważałam na to co jem i kiedy. A teraz jak mam ochote to poprostu jem
reklama