reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Ja połówkowe miałam 13.12 w 21 tc i 1 dzień, a do lekarza chodzę co 3 tygodniem, dzisiaj byłam bo się wystraszyłam z tymi nerkami a tak to idę 30.11

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie badanie prenatalne ( w tym właśnie usg polowkowe) robiłam w centrum badań prenatalnych w innym mieście. A do swego gina do chodzę tak co miesiąc. Teraz robił specjalizacje więc wizyty miałam nawet mniej niż co miesiąc. We wrześniu byłam chyba 3, 5 września właśnie prenatalne. Później 16.10, ale że miałam jeszcze ambiopunkcje 3.10 to przed tym badaniem też robili usg. Teraz idę 20.11 a później 19 grudnia. W styczniu zaś tak 9.

Ja pierwsze prenatalne miałam z funduszy unijnych, a że wyszło podwyższone ryzyko zespołu Downa to przeszłam na NFZ. Też miałam refundowane. Ja się czuję całkiem dobrze. Jak chodzę to boli mnie jajnik z prawej strony. A jak u Ciebie?

reklama
Też bywa że boli jajnik, chociaż jak piję urosept jest o wiele lepiej [emoji4] no ja miałam prenatalne na NFZ ze względu na wcześniejsze poronienie, dzisiaj miałam mega dużo energii, domek mlna błysk wysprzątany [emoji7] znowu wczoraj przez nerkę i jajnik przeleżałam prawie cały dzień.. a ogólnie mam taką ochotę kupić już wszystko co potrzebne ale boje się że za wczas [emoji16]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry