reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Ja połówkowe miałam 13.12 w 21 tc i 1 dzień, a do lekarza chodzę co 3 tygodniem, dzisiaj byłam bo się wystraszyłam z tymi nerkami a tak to idę 30.11

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie badanie prenatalne ( w tym właśnie usg polowkowe) robiłam w centrum badań prenatalnych w innym mieście. A do swego gina do chodzę tak co miesiąc. Teraz robił specjalizacje więc wizyty miałam nawet mniej niż co miesiąc. We wrześniu byłam chyba 3, 5 września właśnie prenatalne. Później 16.10, ale że miałam jeszcze ambiopunkcje 3.10 to przed tym badaniem też robili usg. Teraz idę 20.11 a później 19 grudnia. W styczniu zaś tak 9.

Ja pierwsze prenatalne miałam z funduszy unijnych, a że wyszło podwyższone ryzyko zespołu Downa to przeszłam na NFZ. Też miałam refundowane. Ja się czuję całkiem dobrze. Jak chodzę to boli mnie jajnik z prawej strony. A jak u Ciebie?

reklama
Też bywa że boli jajnik, chociaż jak piję urosept jest o wiele lepiej [emoji4] no ja miałam prenatalne na NFZ ze względu na wcześniejsze poronienie, dzisiaj miałam mega dużo energii, domek mlna błysk wysprzątany [emoji7] znowu wczoraj przez nerkę i jajnik przeleżałam prawie cały dzień.. a ogólnie mam taką ochotę kupić już wszystko co potrzebne ale boje się że za wczas [emoji16]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry