reklama
Agula_1991
Fanka BB :)
Ja wizytę mam w poniedziałek ale wyniki krwi i moczu mam ok. Też jestem ciekawa jak mała urosła.
Będziesz mieć usg połówkowe ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Agula_1991
Fanka BB :)
Połówkowe miałam 3.11 w 20 tygodniu ciąży. Teraz mam kontrolne u swojego gina.
Ja miałam połówkowe 31.10 tez wlasnie w 20 tc, kolejna wizytę mam pod koniec listopada- po 4 tyg. A u Ciebie co ile lekarz zaleca wizyty ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie badanie prenatalne ( w tym właśnie usg polowkowe) robiłam w centrum badań prenatalnych w innym mieście. A do swego gina do chodzę tak co miesiąc. Teraz robił specjalizacje więc wizyty miałam nawet mniej niż co miesiąc. We wrześniu byłam chyba 3, 5 września właśnie prenatalne. Później 16.10, ale że miałam jeszcze ambiopunkcje 3.10 to przed tym badaniem też robili usg. Teraz idę 20.11 a później 19 grudnia. W styczniu zaś tak 9.
reklama
Też bywa że boli jajnik, chociaż jak piję urosept jest o wiele lepiej [emoji4] no ja miałam prenatalne na NFZ ze względu na wcześniejsze poronienie, dzisiaj miałam mega dużo energii, domek mlna błysk wysprzątany [emoji7] znowu wczoraj przez nerkę i jajnik przeleżałam prawie cały dzień.. a ogólnie mam taką ochotę kupić już wszystko co potrzebne ale boje się że za wczas [emoji16]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom