reklama
No u mnie nie widać az tak właśnie bo jestem większa po prostu [emoji16] ja będę mieć córeczkę, w poniedziałek na prenatalnych ważyła 517 g a w czwartek i lekarza 600 g [emoji4] ale mój pierwszy synek urodził się też 4500 g i 62 cm , także spodziewam się też większej córeczki [emoji4] a myślała pani nad imieniem? Mi się podoba Oliwia i Laura [emoji4]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ładnie [emoji7] no ja na początku w ciągu 2 tygodni schudłam 11 kg, i też przybrałam jak narazie 4,5 kg [emoji4] także nie ma źle, ale muszę się ograniczać z jedzeniem i udaje mi się jak na razie [emoji5]
Agula_1991
Fanka BB :)
Lekarz mówi żeby narazie się nie denerwować, ale łatwo mówić. Takie rzeczy się zdarzają jak wystąpiło jakieś plamienie lub krwawienie ale nic takiego nie zauważyłam żebym krwawila, dlatego dodatkowo to jest dziwne. Poza tym wszystko inne jest w porządku
Wiem, że łatwo mówić nie stresuj się, ale postaraj się. Tym stresem nie zmienisz tego, co jest, a tylko możesz zaszkodzić maleństwu. Ja mam problem z twardnieniem brzucha, które mogą skracac szyjkę. Przez pierwsze dni strasznie się tym stresowałam, ale wcale mi to nie pomagało, a przez stres czułam się gorzej. I teraz cały czas mówię sobie ze mam się nie stresować bo to nie pomaga a szkodzi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Agula_1991
Fanka BB :)
Dobre podejście, tylko nie każdy tak potrafi, a to kwestia charakteru , ale dobrej myśli zawsze trzeba być [emoji4]
Oj ja to jestem panikara pierwszej klasy, wszystko przeżywam i wszystkim się strasznie stresuje. Na wizytach zawsze mam dużo wyższe ciśnienia niż normalnie w domu, ale staram się jakoś nad tym panować, dla dobra maluszka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jest łatwo dokładnie, ale musimy to sobie jakoś tłumaczyć na spokojnie bo maluszek najważniejszy, ja kiedy się o tym dowiedziałam strasznie płakałam itd ale tak jak mówicie nic tego nie zmieni, trzeba czekać i być dobrej myśli bo nic innego nam nie zostało
reklama