reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Ja też tak oglądałam wózki ale stwierdziłam że nie będę kupować całkiem nowego bo szkoda pieniędzy, dzisiaj znajoma wystawiła mega super wózek używany 5 miesięcy, praktycznie nówka 3 w 1 za 700 zł, i tak się zastanawiam że chyba szkoda przepłacać za nowy skoro gondolę i tak używa się Max 5 miesięcy

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny piszecie o wyprawkach ja jestem tak w goracej wodzie kompana ze wozek mam juz od dwoch miesiecy kupiony 2w1 a dzis wlasnie powstalo lozeczko w pokoju malej oczywiscie pokoj juz wyremontowany uważam ze to dobry czas bo nie ukrywajmy brzuszki mamy coraz wieksze i nam tez napewno bedzie coraz ciezej. Poki co to zostalo mi do kupienia chemia pampersy itd ale to mysle zrobic po polowie stycznia i poodswiezac ciuszki bo tez juz mam kupione na zapas :) wiec nie ma co sie zastanawiac tylko mozna juz dzialac :) mam do was pytanie ile przytylyscie do tej pory ja jestem w 25 tygodniu i waze 12 kg wiecej jak jest u was? Uwazam ze troche mi za szybko przybiera na wadze ale lekarz powiedzial ze mam taka tendecje i nic sie nie dzieje mala zdrowa i wgl

Ja myślę że to za wczas na przygotowania ale każdy ma swoje zdanie [emoji4] ja jestem w 22 tygodniu i przytyłam 4.5 kg [emoji16]

Ja przez dietę ( bo mam cukrzycę) to jestem 4 kg na minusie. Ale, że tak powiem miało mi z czego spaść. Teraz od miesiąca waga mi się trzyma.

Mi też nie grozi że mało przybieram bo mam zapasy [emoji16] no cóż [emoji16] no ja na samym początku poszłam w ciągu troszkę ponad 2 tygodni -11 kg [emoji4]

Zawsze mialam tendecje do tycia moze i tym razem tak jest przed ciaza wazylam 60 kg ale uważałam na to co jem i kiedy. A teraz jak mam ochote to poprostu jem

Czy u którejś z Was, maleństwu podczas badania polowkowego wykryto hiperechogenny obraz jelita z poszerzaniem światła?

reklama
Do góry