reklama
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Imie wybrala babcia umowilismy sie ze dla dziewczynki babcia a my dla chlopczyka w koncu bedzie prawdziwa babcia hihi ja dzis jestem w 19 tygodniu i tez sie dowiedzialm pozniej niz wszystkie dziewczyny juz zaszalam i zamowienie zrobilam ciuszkow dla dziewczynki bo wszystko mialam uniwersalne czekamy na paczuszke. Imie bedzie Madzia tak babcia wymyslilaGratulacje! macie już pomysły na imię?
ja mam usg 20tyg za tydzień. Jeśli maluch odwróci się "frontem do świata" też już będziemy wiedzieli
Załączniki
NomiMalone
Fanka BB :)
Bałabym się zostawić decyzję co do imienia babci. Jestem z mężem dość wybredna co do imion.Imie wybrala babcia umowilismy sie ze dla dziewczynki babcia a my dla chlopczyka w koncu bedzie prawdziwa babcia hihi ja dzis jestem w 19 tygodniu i tez sie dowiedzialm pozniej niz wszystkie dziewczyny juz zaszalam i zamowienie zrobilam ciuszkow dla dziewczynki bo wszystko mialam uniwersalne czekamy na paczuszke. Imie bedzie Madzia tak babcia wymyslila
Ubranka śliczne
asieńkakk
Ja jestem z Wrocławia, ale obecnie w Norwegii [emoji6]Cześć, czy jest tu jakaś mama z Wrocławia, która również szuka towarzystwa? Chciałabym mieć kompankę do wspólnych wyjść na basen, spacery i inne dostępne zajęcia dla ciężarnych w ciągu dnia
Napisz może na Facebooku jeśli masz na jakiejś grupie wrocławskiej np Mama w mieście Wrocław, albo ciąża Wrocław, myślę, że tam szybciej znajdziesz, a jeśli nie to idź na jakiekolwiek ćwiczenia fitness dla kobiet w ciąży, tak też fajnie kogoś poznać [emoji6]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
No negocjowalam z mama wolalabym Lenka ale Madzia to tez chyba jedno z wielu imion ktore dobrze mi sie kojarzyBałabym się zostawić decyzję co do imienia babci. Jestem z mężem dość wybredna co do imion.
Ubranka śliczne
NomiMalone
No to dobrze, że kojarzy ci się dobrze. Najgorzej jak imiona źle nam sie kojarzą. Np mojemu męzowi podobało się imię Joanna , a ja mam złe doświadczenia ze wszystkimi Aśkami, jedna w podstawówce wszystkich biła, mnie również, tera okazuje się jest typową meliniarą (widziałam ją kiedyś na ulicy poobijaną , posiniaczoną w obsranych spodniach i pijaną jak bela w łapie w winem marki wino) , a druga taka na studiach podkładała dziewczynom świnie, mówiła np , że egzamin jest przełożony na inną godzinę , co kończyło się , że niektórzy nie przychodzili na egzamin, jednej dziewczynie odbiła chłopaka , bo jej nie lubiła, a odbiła bardzo perfidnie , bo upiła go z kolegami w akademiku, później rozebrała , porobiła foty i pokazała jego dziewczynie . No źle mi się to imię kojarzy.No negocjowalam z mama wolalabym Lenka ale Madzia to tez chyba jedno z wielu imion ktore dobrze mi sie kojarzy
U nas będzie Kamila. Nie znam żadnej , a mężowi się kojarzy dobrze. Córka też zadowolona z imienia dla siostrzyczki
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Co to za spokoj? Jak sie kochane mamy czujecie
Sylix
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny czy któraś z Was jest z Wejherowa bądź okolic? Jeżeli tak to zachęcam do uczestniczenia w zajęciach aktywna ciąża w Elsporto w Wejherowie. Super zajęcia, a jesteśmy tylko dwie ciężarówki. Ruszcie dupki i na zajęcia, poznajmy się przy okazji
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Mam kolezanki Kamile bardzo sympatyczne osoby imie tez ladneNo to dobrze, że kojarzy ci się dobrze. Najgorzej jak imiona źle nam sie kojarzą. Np mojemu męzowi podobało się imię Joanna , a ja mam złe doświadczenia ze wszystkimi Aśkami, jedna w podstawówce wszystkich biła, mnie również, tera okazuje się jest typową meliniarą (widziałam ją kiedyś na ulicy poobijaną , posiniaczoną w obsranych spodniach i pijaną jak bela w łapie w winem marki wino) , a druga taka na studiach podkładała dziewczynom świnie, mówiła np , że egzamin jest przełożony na inną godzinę , co kończyło się , że niektórzy nie przychodzili na egzamin, jednej dziewczynie odbiła chłopaka , bo jej nie lubiła, a odbiła bardzo perfidnie , bo upiła go z kolegami w akademiku, później rozebrała , porobiła foty i pokazała jego dziewczynie . No źle mi się to imię kojarzy.
U nas będzie Kamila. Nie znam żadnej , a mężowi się kojarzy dobrze. Córka też zadowolona z imienia dla siostrzyczki
reklama