reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Cześć, czy jest tu jakaś mama z Wrocławia, która również szuka towarzystwa? Chciałabym mieć kompankę do wspólnych wyjść na basen, spacery i inne dostępne zajęcia dla ciężarnych w ciągu dnia :)

reklama
Gratulacje! macie już pomysły na imię?:)
ja mam usg 20tyg za tydzień. Jeśli maluch odwróci się "frontem do świata" też już będziemy wiedzieli :)
Imie wybrala babcia umowilismy sie ze dla dziewczynki babcia a my dla chlopczyka w koncu bedzie prawdziwa babcia hihi ja dzis jestem w 19 tygodniu i tez sie dowiedzialm pozniej niz wszystkie dziewczyny juz zaszalam i zamowienie zrobilam ciuszkow dla dziewczynki bo wszystko mialam uniwersalne czekamy na paczuszke. Imie bedzie Madzia tak babcia wymyslila

Załączniki

• FB_IMG_1507809633834.jpg
    FB_IMG_1507809633834.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 105
  • FB_IMG_1507809569613.jpg
    FB_IMG_1507809569613.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 114
  • FB_IMG_1507809473537.jpg
    FB_IMG_1507809473537.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 109
  • FB_IMG_1507809425225.jpg
    FB_IMG_1507809425225.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 110
  • FB_IMG_1507809035651.jpg
    FB_IMG_1507809035651.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 106
Imie wybrala babcia umowilismy sie ze dla dziewczynki babcia a my dla chlopczyka w koncu bedzie prawdziwa babcia hihi ja dzis jestem w 19 tygodniu i tez sie dowiedzialm pozniej niz wszystkie dziewczyny juz zaszalam i zamowienie zrobilam ciuszkow dla dziewczynki bo wszystko mialam uniwersalne czekamy na paczuszke. Imie bedzie Madzia tak babcia wymyslila
Bałabym się zostawić decyzję co do imienia babci. Jestem z mężem dość wybredna co do imion.
Ubranka śliczne

Cześć, czy jest tu jakaś mama z Wrocławia, która również szuka towarzystwa? Chciałabym mieć kompankę do wspólnych wyjść na basen, spacery i inne dostępne zajęcia dla ciężarnych w ciągu dnia :)
Ja jestem z Wrocławia, ale obecnie w Norwegii [emoji6]
Napisz może na Facebooku jeśli masz na jakiejś grupie wrocławskiej np Mama w mieście Wrocław, albo ciąża Wrocław, myślę, że tam szybciej znajdziesz, a jeśli nie to idź na jakiekolwiek ćwiczenia fitness dla kobiet w ciąży, tak też fajnie kogoś poznać [emoji6]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

No negocjowalam z mama wolalabym Lenka ale Madzia to tez chyba jedno z wielu imion ktore dobrze mi sie kojarzy
No to dobrze, że kojarzy ci się dobrze. Najgorzej jak imiona źle nam sie kojarzą. Np mojemu męzowi podobało się imię Joanna , a ja mam złe doświadczenia ze wszystkimi Aśkami, jedna w podstawówce wszystkich biła, mnie również, tera okazuje się jest typową meliniarą (widziałam ją kiedyś na ulicy poobijaną , posiniaczoną w obsranych spodniach i pijaną jak bela w łapie w winem marki wino) , a druga taka na studiach podkładała dziewczynom świnie, mówiła np , że egzamin jest przełożony na inną godzinę , co kończyło się , że niektórzy nie przychodzili na egzamin, jednej dziewczynie odbiła chłopaka , bo jej nie lubiła, a odbiła bardzo perfidnie , bo upiła go z kolegami w akademiku, później rozebrała , porobiła foty i pokazała jego dziewczynie . No źle mi się to imię kojarzy.
U nas będzie Kamila. Nie znam żadnej , a mężowi się kojarzy dobrze. Córka też zadowolona z imienia dla siostrzyczki

Cześć dziewczyny :) czy któraś z Was jest z Wejherowa bądź okolic? Jeżeli tak to zachęcam do uczestniczenia w zajęciach aktywna ciąża w Elsporto w Wejherowie. Super zajęcia, a jesteśmy tylko dwie ciężarówki. Ruszcie dupki i na zajęcia, poznajmy się przy okazji ;)

No to dobrze, że kojarzy ci się dobrze. Najgorzej jak imiona źle nam sie kojarzą. Np mojemu męzowi podobało się imię Joanna , a ja mam złe doświadczenia ze wszystkimi Aśkami, jedna w podstawówce wszystkich biła, mnie również, tera okazuje się jest typową meliniarą (widziałam ją kiedyś na ulicy poobijaną , posiniaczoną w obsranych spodniach i pijaną jak bela w łapie w winem marki wino) , a druga taka na studiach podkładała dziewczynom świnie, mówiła np , że egzamin jest przełożony na inną godzinę , co kończyło się , że niektórzy nie przychodzili na egzamin, jednej dziewczynie odbiła chłopaka , bo jej nie lubiła, a odbiła bardzo perfidnie , bo upiła go z kolegami w akademiku, później rozebrała , porobiła foty i pokazała jego dziewczynie . No źle mi się to imię kojarzy.
U nas będzie Kamila. Nie znam żadnej , a mężowi się kojarzy dobrze. Córka też zadowolona z imienia dla siostrzyczki
Mam kolezanki Kamile bardzo sympatyczne osoby imie tez ladne

reklama
Do góry