Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Hej kobietki, podczytuje Was od samego początku ale jakoś nie miałam odwagi sie odezwac, a teraz juz troche pewniejsza chciala bym do Was dołączyć.
Wita mama 13tyg fasolki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kobietki, podczytuje Was od samego początku ale jakoś nie miałam odwagi sie odezwac, a teraz juz troche pewniejsza chciala bym do Was dołączyć.
Wita mama 13tyg fasolki
Gratulacje, u mnie będzie prawdopodobnie dziewusia 19.09 ide potwierdzić. A czujecie juz ruchy? Ja dostałam kilka mocnych kopniakow z nienacka aż wrzasnekam i odczuwam regularne laskotanie nad spojeniem lonowym. Bardzo nisko, boje się ze za nisko a jak jest u Was?a co tam, Wam też się pochwale, chodzę tak szczęśliwa cały dzień, miałam dzisiaj prenatalne, w sumie to traktowałam je jak zwykłe USG ;pp ale widziałam moje maleństwo i nic więcej się nie liczyło, na koniec tylko dla zasady zapytałam czy wszystko dobrze, on powiedział, że tak i poleciałam się chwalić rodzinie. Myślę, że ludzie na ulicy albo mnie nienawidzili albo myśleli, że jestem wariatką bo szłam z takim bananem na buzi, a u nas dziś paskudna pogoda ;pp no i powiedział, że chyba będzie chłopczyk ;D ale jeszcze trzeba to potwierdzić
W ktorym tygodniu jestes ze juz czujesz ruchyGratulacje, u mnie będzie prawdopodobnie dziewusia 19.09 ide potwierdzić. A czujecie juz ruchy? Ja dostałam kilka mocnych kopniakow z nienacka aż wrzasnekam i odczuwam regularne laskotanie nad spojeniem lonowym. Bardzo nisko, boje się ze za nisko a jak jest u Was?
Ja przytylam dosc sporo , ale biore pod uwage ze zawsze mialam tendencje do tycia. Ogolnie przytylam 6 kg ale rozchodzi sie rownomiernie od gory do dolu wiec az tak mocno nie widac tak sie pocieszamPS. Zauwazylyscie juz roznice na wadze? Ja nieznaczna. Może 1kg
no to super niespodzianka podwójna Będziesz miała w domu interesująco ale to fajnie , później jak dzieciaki podrosną i każde będzie miało swoją rodzinką to jak na święta przyjadą to aż miło. Zawsze chciałam mieć dużą rodzinę a dzieci najlepiej 5-kęHej dziewczyny, jestem mamą dwóch córek jedna ma skończone 3 lata a druga w niedzielę kończy 2, teraz jestem w 16 tygodniu ciąży (15+2) i spodziewam się bliźniąt płci nie znam jeszcze ale mam nadzieję że w czwartek się dowiem mieszkam obecnie z mężem i dziećmi w Irlandii