reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Hej dziewczynki, jestem nowa i w ogóle pierwszy raz korzystam z forum jak wasze samopoczucie i na kiedy termin? U mnie 25.03.2018r. Pozdrawiam
Witamy !!!;) ja mam termin na 8.08.18 od samego poczatku ciazy sie dobrze czuje nie mialam zadnych dolegliwosci... Boje sie ze to cisza przed burza hihi bo jest zbyt pieknie. Od jakis dwoch tygodni zaczelam czuc ruchy z dnia na dzien sa coraz wyrazniejsze. A u Ciebie jak z pierwszymi ruchami to jest Twoja pierwsza ciaza czy juz kolejna?

reklama
Heej :) również jestem nowa i termin mamy na 2.03 :) już doczekać się nie mogę ! Ostatnie dwa tygodnie przeleżałam w domu z powodu skróconej szyjki, na szczęście już wszystko wróciło do normy i mogę wrócić do ulubionych zajęć :) a jak Wy się czujecie ? Macie już wybrane imiona ?

Hej ja się dobrze czuje nasz częściej jak na razie żadnych problemów nie było no wlasnie z tym imieniem mam problem zwłaszcza jak miałby być chłopiec... Mój mąż chce żeby miał jego imię:-)

Ostatnia edycja:
Nie bo śmiałam się z niego ze w Ameryce nie jesteśmy :-)no u mnie wstępne chłopiec ale liczę że może na następnej wizycie coś się zmieni :-Dchociaż wiadomo że najważniejsze aby było zdrowe. Ale tych sukienek i w ogóle już Ci zazdroszczę:-)

Dokładnie :D a ja się już nie mogę doczekać :) ogólnie dzisiaj obudziłam się o 3 i nie mogłam zasnąć do 9... Kurczę mam nadzieję, że ta bezsenność minie, bo czuję się strasznie zmęczona, a mam tak co 2-3 dzień

Ja też tak mam ostatnio no może nie aż takie przerwy ale budze się po 3 na wstanie do ubikacji oczywiście:) i już później nie mogę zasnąć z 2 a 3 godz. A jak bym w dzień sobie przysnela to później tak szybko nie zasnę no ale co zrobić jeszcze nie całe pół roku i nie będziemy pewnie żadnej nocy przespać :-) :)

reklama
Hej dziewczyny, u mnie termin 18.03.2018, przyłączam się do wątku i tak jak wy nie mogę się doczekać maleństwa. U nas od 12 tc wiadomo ze dziewczynka i nieśmiale zaczęłam kupować pierwsze ciuszki:)

Do góry