reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Cześć,
właśnie się zarejestrowałam z ogromną nadzieją na poznanie innych "marcowych mam":)

Jestem w 18 tyg. i powiem Wam, że mam wrażenie, że odkąd jestem w 5 miesiącu nagle brzuch "wyskoczył"! Ot tak, znienacka :) Jak tam Wasze brzuszki? :)

Witaj Swanetia. Ja tez jestem w 18 tyg i mam juz dosyc spory brzuszek. Wczoraj musialam kupic nowa pizame bo ze wszystkich juz "powyrastalam". Moj obecny rozmiar to XL w brzuszku. Nie wiem w czym bede spac pod koniec ciazy bo XXL nie bylo wcale :baffled:

Witamy nowe mamusie. Napiszcie do @trele-morele to dołączy was do naszej zamkniętej grupy gdzie jest więcej marcowych mamuś.

Az glupio sie przyznac ale ja nadal nie mam dostepu do wz chociaz dostalam link od trele-morelu ponad miesiac temu. Za kazdym razem wyswietla sie komunikat: Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony lub dokończenia tej czynności.:zawstydzona/y:

Az glupio sie przyznac ale ja nadal nie mam dostepu do wz chociaz dostalam link od trele-morelu ponad miesiac temu. Za kazdym razem wyswietla sie komunikat: Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony lub dokończenia tej czynności.:zawstydzona/y:

było napisać, ja dostałam info, że zostałyście dodane do grupy i pozostałe dziewczyny już tam są. a używasz forum na kom? bo wiem, że niektórym zdarzało się, że musiały wejść i zacząć obserwować forum na kompie bo na kom coś nie działało

Akwarelka- gdyby to było lato to bym powiedziała, że najlepiej to spać w niczym ;)

Ja korzystam z mody na ubrania "oversizowe" dzięki czemu póki co jeszcze nie nosze klasycznych ubrań ciążowych, ale im dalej w las tym bardziej widzę, że będę musiała się wybrać do sklepu.
Póki co mam tylko jeansy z pasem - bo akurat normalne spodnie mocno mnie uwierają:(

Dzięki Karola1za cynk. Już napisałam :)

Czesc dziewczyny ja juz od tygodnia odpoczywam na wsi u kuzynki bylo mi to potrzebne a zarazem troche opuscilam sie forum ale przeczytałam od momentu kiedy nie zagladalam. Dzis bylysmy w kinie na BOTOKSIE i calkowicie odradzam film ja osobiście musialam wyjsc byly to dla mnie za bardzo drastyczne sceny z porodow itd. A co do brzuszka to mam wrazenie ze tez jeszcze bardziej urosl

Na filmie nie byłam, ale mam wrażenie, że wraz z faktem posiadania maluszka w brzuchu tworzy się we mnie jakiś obronny instynkt, który chyba ma na celu nieświadomie chronić dziecko (tak to sobie tłumacze;)). Unikam np. agresywnych klientów, a filmy również mają być "miłe i przyjemne":) Po zwiastunie Botoksu od razu wiedziałam, że to nie będzie mój film. Szacun, że w ogóle na to poszłaś do kina :)

ja w poprzedniej ciąży bez problemu i fascynacja oglądałam serial "KOŚCI" oraz wszystkie CSI-je , ale o filmie Bejbi Blues (ten polski z 2012r) słyszeć nie chciałam i dobrze, że nie oglądałam , bo widząc go z jakieś 2 lata temu stwierdziłam , że w ciąży byłoby to dla mnie zbyt drastyczne a i tak dobijały mnie wszelkie informacje w Faktach, Wiadomościach , Teleexpresie itd mówiące o tragediach noworodków , niemowlaków czy też maleńkich dzieci.
Za to uwielbiałam taki program o porodach nie pamiętam tytułu byc może "porodówka" , ale to nagrywane było nie u nas w Polsce , ale uwielbiałam to , leciało wieczorem i na sam koniec odcinka był ten moment kulminacyjny kiedy to dzidzia wychodzi z brzucha - wtedy tak ryczałam ze szczęscia , że zawsze musiałam mieć naszykowaną paczkę chusteczek .

reklama
Do góry