reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
właśnie niech ktos kto jest na grupie zamknietej jej powie aby tu zajrzala i nas dodała :)
problem polega na tym że lizka od kilku tygodni nie udziela się na forum zamkniętym, nie wiem czy na fb się pojawia. A po tym jak Andżelika odeszła była jedynym moderatorem. Więc my też mamy związane ręce. Ale może w końcu trelemorele uda się zostać moderatorem i już nie będę problemu.

problem polega na tym że lizka od kilku tygodni nie udziela się na forum zamkniętym, nie wiem czy na fb się pojawia. A po tym jak Andżelika odeszła była jedynym moderatorem. Więc my też mamy związane ręce. Ale może w końcu trelemorele uda się zostać moderatorem i już nie będę problemu.
Ale przeciez w kazdej chwili kazdy mógł po mnie dołączyć w grono moderatorskie. :) przeciez nikt nikomu nie bronil. Mnie miesiac tylko nie bylo bo sie stesknilam za wami:D a teraz masz ci los:)

Ale przeciez w kazdej chwili kazdy mógł po mnie dołączyć w grono moderatorskie. :) przeciez nikt nikomu nie bronil. Mnie miesiac tylko nie bylo bo sie stesknilam za wami:D a teraz masz ci los:)
Ale nie pomyślałyśmy chyba że lizka też przestanie się udzielać. Ale mam nadzieję że teraz uda się to szybko załatwić.

Hej Andzela, napisalam do dziewczyn na zamknietym forum, ze wrocilas i ze probujesz skontaktowac sie z lizka. Pozdrawiam [emoji3]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry