U mnie w pracy miały miejsce dwa niepokalane poczęcia, więc jednak wszystko jest możliwe, witaj i zdrówka życzęA zawsze w głowę zachodziłam,jak to można zaliczyc wpadkę...przeciez to niemozliwe (no moze za wyjątkiem pękniętej prezerwatywy,ale tu przynajmniej czlowiek moze sie spodziewac konsekwencji,a nie tak od razu obuchem w łeb)
reklama
alunia87
Fanka BB :)
Ja byłam w czwartek był dopiero malutki pęcherzyk.Tyle, że byłam zewzgledu na leki i po luteine.Glowna wizyta 10 dopiero. Beta była w normie teraz czekać [emoji19].Może jeszcze przed wizytą prywatnie pójdę, bo nie wiem czy wytrzymam 10 dni.Ja wyliczyłam w necie 29.03, a jutro idę do gina, ciekawe co powie
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
cud_malina
Hehehhe,dla mnie 10.08 to będzie "big day" Bo póki co to tak mało do mnie dociera,że nam sie rodzina powiekszy.Nawet mnie nie korci,zeby komukolwiek powiedziec,a wrecz milczalabym chciaz do 12tc i badań prenatalnych.Ale wyjazd z paczką znajomych przede mną,a tam brak picia znaczy ciąża albo chora psychicznie
Ewarut
Ja mam 14 mam nadzieję że serduszko będzie biło[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji176] [emoji176] [emoji176]Hehehhe,dla mnie 10.08 to będzie "big day" Bo póki co to tak mało do mnie dociera,że nam sie rodzina powiekszy.Nawet mnie nie korci,zeby komukolwiek powiedziec,a wrecz milczalabym chciaz do 12tc i badań prenatalnych.Ale wyjazd z paczką znajomych przede mną,a tam brak picia znaczy ciąża albo chora psychicznie
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama