reklama
MalutkoStraszne ceny... ja za betę 27zl płaciła
No jak robilas w Zwyklym lab to tak a ja robilam w lux i tyle placilam po rabacie sam lekarz mowil ze w luxmedzie ceny kosmosja chyba jakąś złą bete robiłam bo moja 32zł i to w tym 4zł za pobranie xdd
W zwykłym lab u mnie 30
G
goszczaca
Gość
Może inny temat co? niż spieranie się o ceny badań?
dzieki dziewczyny za przyjęcie! ja tez latalam do lab powtarzac bete jak szalona, bo na testach nic nie wychodzilo... a nie wychodzilo bo owulacja mi sie przesunela dosc mocno bo mialam dopiero w 21dc dlatego ciaze mam mlodsza, w miedzyczasie trafilam na lekarke ktora mnie nastraszyla ciazą pozamaciczną i też sie nastresowałam, na szczęscie później na usg wyszlo wszystko ok. U mnie beta 35-40 zł ale w innym lab zaspiewali mi 60 zł! strasznie drogie te badania
Ewarut
Fanka BB :)
Może tak ale ceny zazwyczaj są podobne.Inne miasto, może dlatego
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No masakra dobrze ze to napisalas bo mysla ze klamie hehedzieki dziewczyny za przyjęcie! ja tez latalam do lab powtarzac bete jak szalona, bo na testach nic nie wychodzilo... a nie wychodzilo bo owulacja mi sie przesunela dosc mocno bo mialam dopiero w 21dc dlatego ciaze mam mlodsza, w miedzyczasie trafilam na lekarke ktora mnie nastraszyla ciazą pozamaciczną i też sie nastresowałam, na szczęscie później na usg wyszlo wszystko ok. U mnie beta 35-40 zł ale w innym lab zaspiewali mi 60 zł! strasznie drogie te badania
trele-morele
Moderatorka
No jak robilas w Zwyklym lab to tak a ja robilam w lux i tyle placilam po rabacie sam lekarz mowil ze w luxmedzie ceny kosmos
W zwykłym lab u mnie 30
jakaś masakra... a czemu nie chciałaś w normalnym labo zrobić?
Może inny temat co? niż spieranie się o ceny badań?
a gdzież tam się spieramy, tylko wymieniamy informacjami na temat cen w różnych rejonach ;p
alunia87
Fanka BB :)
Nie jeszcze przyznam, że boje się jak cholera robić dla tego zwlekam.W środę zrobię, bo w czwartek mam wizytę u gina.Hejka. Fajnie ze bedzie nas wiecej. [emoji16] robiłaś bete?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Pysiainicwiecej
Początkująca w BB
Wczoraj nie miałam jak jechać bo w domu męża nie było. Byłam rano . Wiem tylko tyle, że mam czekać bo jest mało szans, że się ciąża utrzyma.Zamiast lezec i ryczec to jedz na IP. Po co czekasz do czwartku?