reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
dzieki dziewczyny za przyjęcie! ja tez latalam do lab powtarzac bete jak szalona, bo na testach nic nie wychodzilo... a nie wychodzilo bo owulacja mi sie przesunela dosc mocno bo mialam dopiero w 21dc dlatego ciaze mam mlodsza, w miedzyczasie trafilam na lekarke ktora mnie nastraszyla ciazą pozamaciczną i też sie nastresowałam, na szczęscie później na usg wyszlo wszystko ok. U mnie beta 35-40 zł ale w innym lab zaspiewali mi 60 zł! strasznie drogie te badania

dzieki dziewczyny za przyjęcie! ja tez latalam do lab powtarzac bete jak szalona, bo na testach nic nie wychodzilo... a nie wychodzilo bo owulacja mi sie przesunela dosc mocno bo mialam dopiero w 21dc dlatego ciaze mam mlodsza, w miedzyczasie trafilam na lekarke ktora mnie nastraszyla ciazą pozamaciczną i też sie nastresowałam, na szczęscie później na usg wyszlo wszystko ok. U mnie beta 35-40 zł ale w innym lab zaspiewali mi 60 zł! strasznie drogie te badania
No masakra dobrze ze to napisalas bo mysla ze klamie hehe

No jak robilas w Zwyklym lab to tak a ja robilam w lux i tyle placilam po rabacie sam lekarz mowil ze w luxmedzie ceny kosmos
W zwykłym lab u mnie 30

jakaś masakra... a czemu nie chciałaś w normalnym labo zrobić?

Może inny temat co? niż spieranie się o ceny badań? :tak:

a gdzież tam się spieramy, tylko wymieniamy informacjami na temat cen w różnych rejonach ;p

reklama
Do góry