G
goszczaca
Gość
Nie nie telefon chce byc mądrzejszy ode mnie slowniki mi wprowadza;DUczysz sie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie telefon chce byc mądrzejszy ode mnie slowniki mi wprowadza;DUczysz sie ?
Ja sie w sumie zastanawiam bo młody pije jeszcze mm i tam tez jest wit d.Gratuluję dobrych wieści z wizyt ☺
Andzelika87 ja mam co prawda już starsze dzieci ale z zaleceń lekarza do 3 urodzin dawałam witaminę d codziennie cały rok a potem tylko w sezonie jesienno zimowym. Teraz mają 5i 7 lat i nadal w zimę daję chociaż już może nie tak regularnie
A tego to ja nie wiem. Napisz do jakiegos moderatoraSorry mialam napisac pod postem gdzie wczensiej pisalas Andzielika pomylilo mi sie jak sie posta kasuje?
Kurcze bo kiedys bylo usun a teraz ni maA tego to ja nie wiem. Napisz do jakiegos moderatora
Ja za to niechcący dzisiaj odkryłam opcje ,,nie zgadzam się,,Kurcze bo kiedys bylo usun a teraz ni ma
HahahahaJa za to niechcący dzisiaj odkryłam opcje ,,nie zgadzam się,,
moi też w tym wieku pili mm a lekarz mimo to zalecał do trzecich urodzin dawać i mówił że to jakieś wytyczne światowe teraz są. A w okresie jesienno zimowym wit d podobno też działa uodparniającoJa sie w sumie zastanawiam bo młody pije jeszcze mm i tam tez jest wit d.
Dziewczyny czy Wy tez zrobilyscie się takie "leniwe" nic mi się nie chce ciagle mi duszno i tylko spać się chce. Koszmar straszny a tu trzeba codziennie wstawać do pracy i przetrwać jakoś to 8 godzin.Tym bardziej ze w pracy nikt jeszcze nic nie wie.
Pozdobno w drugim trymestrze bedzie lepiej ale pewnie tez każda z nas ma inaczej.