reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Dziewczyny jak u was z libido? U mnie zawsze w ciąży mega niskie i w tej ciąży podobnie... [emoji20] wkurza mnie to jak mówi się że kobieta w ciąży jest cały czas napalona....

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Myslalam ze tylko ja taka nie chętna na zbliżenia:(

reklama
Ja tez mam lenia i mega balagan :)
Ale narazie mieszkamy w moim rodzinnym domu woec mogę liczyc na dużą pomoc rodziców i rodzeństwa :) a mój mazr sie smieje ze jemu tak dobrze z tesciami ze wyprowadzimy sie dopiero jak dzieci nam dorosną :D

Dziewczyny czy wy tez macie takie wahania nastrojów? Bo mnie to wszystko wyprowadza z równowagi a najbardziej to mąż mnie denerwuje i to bez powodu. Aż mi go żal :)
Mam to samo...zrobiłam mu dzisiaj taką awanturę, że szok...
A najlepsze, że nie bardzo pamiętam o co poszło :)

A w ogóle powiem Wam dziewczyny, że mam straszny sentyment do marca jako miesiąca narodzin naszych potomków :)
Mojego pierwszego synka urodziłam w marcu. Bardzo fajny czas na chodzenie w ciąży...jak już jest większy brzuszek to nie ma upałów :) po porodzie zaraz piękna wiosna przychodzi, idealna na spacerki...no i do lata dziecko trochę podrośnie, że spokojnie można już zabrać je na wakacje :)

Ojej to sporo dni nie robisz. Próbowałas jakieś diety? Śliwki itp? Ja robie co drugi dzień a kiedyś codziennie i mi też trochę ciężej...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
W zeszłym tygodniu jadłam śliwki jak miałam problemy i pomogło. Ale stwierdziłam że nie mogę tyle ich jeść bo mi się żołądek przyzwyczaić. Ale chyba jutro kupię i zjem bo mi rozsadzi brzuch :szok:

A w ogóle powiem Wam dziewczyny, że mam straszny sentyment do marca jako miesiąca narodzin naszych potomków :)
Mojego pierwszego synka urodziłam w marcu. Bardzo fajny czas na chodzenie w ciąży...jak już jest większy brzuszek to nie ma upałów :) po porodzie zaraz piękna wiosna przychodzi, idealna na spacerki...no i do lata dziecko trochę podrośnie, że spokojnie można już zabrać je na wakacje :)
A ja sie boje. Bo syn idzie od wrzesnia do przedszkola i pierwsza myśl ze wiecej czasu w szpitalu z chorobami bede lezec jak W domu:)

Dziewczyny odkryłam dzisiaj w biedrze jogurt biała czekolada z kokosem (pycha). W szklanym słoiczku jest. Nie przepadam za smakowymi jogurtami, ale ten, to chyba będzie moja słabość...;(

Napisane na Tiger w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a ja jestem dzisiaj pelna energii!!! Przydało się, ponieważ jestem w trakcie przeprowadzki. Spakowalam większość rzeczy, az mąż mnie okrzyczal, ze powinnam się oszczędzać.

Do góry