reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Już po wizycie.
Nadal są 3 pęcherzyki ale tylko w jednym jest zarodek z bijącym serduszkiem. 2 puste.
Więc bliźniaków nie będzie.
Trochę się cieszę (jakby to nie brzmiało) bo nie wiem jak bym dała radę z taką ilością dzieci....

Niech to jedno serduszko bije z potrójną mocą! :) A różne myśli przychodzą, ja sama ostatnio miałam taką której się wstydziłam i wystraszyłam :( życie nie jest czarno białe i nikt nie ma prawa oceniać

Od początku były trzy ale od razu mowi ze jeden na 100% pusty. Jeden na 100% cos jest a ten tzreci to się zobaczy.

Pytalam skad trzy skoro ja ani hormonow nie mialam, ani w rodzinie mnogich ciąż - powiedzial ze od czasu do czasu kobieta "strzela" tyloma jajeczkami.....

Dziewczyny czy Wy tez zrobilyscie się takie "leniwe" nic mi się nie chce ciagle mi duszno i tylko spać się chce. Koszmar straszny a tu trzeba codziennie wstawać do pracy i przetrwać jakoś to 8 godzin.Tym bardziej ze w pracy nikt jeszcze nic nie wie.
Pozdobno w drugim trymestrze bedzie lepiej ale pewnie tez każda z nas ma inaczej.

A to zdjęcie 3 pęcherzyków
1500908526-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wy tez zrobilyscie się takie "leniwe" nic mi się nie chce ciagle mi duszno i tylko spać się chce. Koszmar straszny a tu trzeba codziennie wstawać do pracy i przetrwać jakoś to 8 godzin.Tym bardziej ze w pracy nikt jeszcze nic nie wie.
Pozdobno w drugim trymestrze bedzie lepiej ale pewnie tez każda z nas ma inaczej.

Ja mam strasznego lenia, większego niż zwykle, a że nie muszę wychodzić nigdzie bo mam przerwę międzysemestralną to już w ogóle nic nie robię..

Dziewczyny jest seria *spam* mają syropy i inne specyfiku dla kobiet w ciąży...

Napisane na Tiger w aplikacji Forum BabyBoom

Nika58 ja wracam z pracy i ide spac. Nie jestem w stanie tego powstrzymac.... to jest nie do opisania. Ja zasypiam nawet w pracy a tez nikt nic nie wie jeszcze.... [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry