reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Hej mi od rana chce się płakać tak mnie te mdłości męczą to jest chore jakieś. W nocy się obudziłam siku i napiłam się łyka soku pomarańczowego i koniec po spane. Takie mdłości mnie dopadły ze zasnąć nie mogłam. Wstałam o 10 tej i powtórka z rozrywki. Zrobiłam sobie herbatę owocowa wzięłam leki i mówię zjem coś na siłę i prawie w kibelku wylądowałam.zjadłam półtora parówki z keczupem i pół bułki i odstawiłam bo bym do kibelka się przykleila. Poszłam się położyć i trochę lepiej ale to jakaś katorga jest. Słyszałam o jakiś opaskach uciskowych na mdłości. Opinie są różne z tego co czytałam. Słyszeliście o nich?
Nic mi nie wiadomo o tym. Pij dużo wody.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej mi od rana chce się płakać tak mnie te mdłości męczą to jest chore jakieś. W nocy się obudziłam siku i napiłam się łyka soku pomarańczowego i koniec po spane. Takie mdłości mnie dopadły ze zasnąć nie mogłam. Wstałam o 10 tej i powtórka z rozrywki. Zrobiłam sobie herbatę owocowa wzięłam leki i mówię zjem coś na siłę i prawie w kibelku wylądowałam.zjadłam półtora parówki z keczupem i pół bułki i odstawiłam bo bym do kibelka się przykleila. Poszłam się położyć i trochę lepiej ale to jakaś katorga jest. Słyszałam o jakiś opaskach uciskowych na mdłości. Opinie są różne z tego co czytałam. Słyszeliście o nich?
Współczuję :( Jestem trzeci raz w ciąży i mdłości nigdy nie doświadczyłam. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Jak się nie ma żadnych uciążliwych objawów to znów człowiek zaczyna sobie wkręcać co najgorsze :/

Tez Ci wspolczuje. Ja nie mam mdłości póki co ale za to nie moge powstrzymac sie od snu. To jest jakis koszmar bo w pracy nie moge sie na niczym skupic taka jestem spiaca....

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie dzisiaj też mdłości dopadly a co najgorsze za godzinę wyjeżdżamy i 6 H w aucie. Coś czuje ze będzie masakra:/

Współczuję :( Jestem trzeci raz w ciąży i mdłości nigdy nie doświadczyłam. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Jak się nie ma żadnych uciążliwych objawów to znów człowiek zaczyna sobie wkręcać co najgorsze :/
Tez w pierwszej ciąży nic nie miałam, tetaz cos sie zdarzy jak jedtem glodna. Niestresuj się na marne;)
@kandi92 jakiś urlop?;)

Ja siedzę w pracy i taka migrena mnie dopadła ze hej, na wymioty mi się zbiera aż z tego bólu.
Życzę powodzenia na wizytach.

Matko dziewczyny macie jakis sposob na ta senność. Normalnie oczy mi się same zamykają... [emoji53]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry